![]() |
diablo 2
jel igra ko jos diabla? izgleda da me opet vata manija nabijanja levela, ali bi ovaj puta htio na netu igrat...pa me u biti zanima jel postoji neki nesluzbeni server gdje bi igro bez orginal igre...ili u trgovinu po igru...ili sta???
|
Jesi pročitao pravila? Ako nisi preporučam. Nadasve ugodno i informativno štivo. I obavezno, prilikom postanja na PCE-u.
|
Citiraj:
@Dretar diablo bar nije skup sada, sada si ga svatko može kupiti, pa ostani doma jedan vikend i kupi diabla 2 i onda igraj do jutra : goood : |
ma jasno mi je da je ovo bio noobovski ispad...brisi thread
|
Citiraj:
|
Ako nemozes izdvojiti 198 kn za legendarnog Diabla 2 i exp onda nemoj ni piratsku verziju igrat...
|
Citiraj:
ako želiš igrati online nema ti druge nego da si kupiš original. |
ako nemozes kupit orginal dogovori se sa prijateljima pa igrajte preko hamachia
igra sam ja tako bilo nas je uvik 5-6 i bilo je odlicno |
e pa to me zanimalo lega...thx all, 200 kn i rokanje, ok
|
Takodjer kad dodjes igrati na battle.net mozes ocekivati hrpu debilne djece nazalost, premda postoji nekoliko ok ljudi.
|
ak neko oce prek hamachija nek se javi, nema nikog ko hoce igrat ovih dana:(. a bas mi se igra:D
|
šta je to hamachi?!?! : stoopid
|
prgm kojim se stvara virtualni lan.
vidi cuda, bilo je govora vec na forumu, a jos vece cudo: sam G00gle na upisanu rijec hamachi daje prvi link sluzbenu hamachi stranicu |
Imam ja pitanje; u čemu je razlika između izdavača VUIPa i Blizzarda
|
Ja evo igram Titan Quest... Zanimljivo, skoro isti vrag kao i Diablo... Mada i Diablo igram...
Nego, jel' zna tko gdje u Sarajevu mogu kupiti original Diablo 2 i ekspanziju? |
ja kako se sjecam imao sam piratsku verziju i kad sam htio multy igrati skidao je neki patch ili sta vec i onda samo iazberem room i igram do mile volje, mada je bila uvijek gomila chitera na Dibalu II, tako sam brzo odustao od igranja u multiplayeru, a nisam znao da ima ljudi na ovom forumu koji ne znaju sta je hamchi? :D
|
e treba mi mala pomoc jel neko zna kako mogu napraviti 100% regernacjni trank, sa onim horadrim kockom.... znam da je kombincaija bila tri bocice mane i tri bocice zivota i jedan dijamant ali mi izbaci samo onu od 35% regeneracije......ako neko zna tacnu "formulu"nek mi pomogne treba mi protiv onog druiela ne mogu ga pobjediti........
|
Citiraj:
-~štogod~ :stoopid:??? -Horadric? -Duriela? Daj pobogu piši da te se razumije Možda treba flawless diamond? U biti google ti na to odgovori u par minuta |
igram na njemackom pa me mozda zato ne razumijes uglavnom treba mi bocica koja mi daje 100% zivota i mane ali se ne mogu tacno sjetiti formule. druiela je onaj crv u pustinji u tal rashovom groblju...ako je sad malo jasnije
ukucao bi i na google ali ne znam sta da ukucam da dobijem formulu...... |
Citiraj:
odličan je tq, obavezna immortal throne ekspanzija. nema durabilitya, strijela, kupovanja townportala i takvih iritantnih sitnica, klase su mi zanimljivije. enchantanje i un-enchantanje, resetiranje skillova.... preporuka! |
3 "crvene" i 3 "plave" sa chipped (najslabiji rank) gem-om daju jednu malu rejuvenation bočicu
od 3 male u kocki napraviš jednu veliku odnosno 100% rejuvenation nema načina da od 3 crvene i 3 plave dobiješ odmah full rejuvenation |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15. |