![]() |
Restart kompa nakon konekcije na internet
Prilikom konekcije na net, tj. nakon verifikacije username i passworda, stalno mi dolazi do restarta računala, radi se o PCI int. modemu, ali i s eksternim USB modemom je situacija ista (komp radi O.k. sve do konekcije na net...test modema je o.k.,promjena PCI modema bez rezultata).... prijedlog ili sugestije....molim
|
probaj skenirati komp, možda je spyware ili dialer il nešto slično u pitanju..
|
Pa tako nešto se događa kada pokupiš neki od worms-a. Skeniraj komp sa antivirusnim programom ili pokušaj otići do nekoga tko ima npr. DSL vezu i skenirati preko neta komp da vidiš šta te zeza.
Ili skini si Mcafee stinger pa sa njim skenirati. |
promjeni modem imao sam sličan slučaj napravim pc složim ga ,meni radi ko ura tip ode doma ,i javlaj da mu se restarta .
Naravno pošto je pod garancijom otišao u servis,da bi me servis zvao dali sam ja radio pc ,naravno da . pitali su me zašto je u servisu pc koji radi,da bude smješnije dobio ,tip pc nazad promjenili matičnu i opet isto ,da bi serviser došao iz Rovinja i ustanovi da modem šteka . promjenio ga i sve 5. |
...promijenio još 2 modema, 1 PCI i 1 eksterni USB ali sitacija ista....skeniranje virusa i ostale gamadi urađeno ( sve pronađeno obrisano ) ali stanje bez promjene...tj. nakon konekcije i verifikacije usser/pass 2-3 sekunde i restarta komp. Ima još kakvih ideja, osim zamjene matične?
|
Re:
Probaj brisati ( redom kako su instalirani ) zadnje instalirane programe.:kafa:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:28. |