![]() |
Fsb
1 privitaka
Do kojeg ste najviseg FSB-a uspjeli doci?
Anketa je postavljena na PCE, a da vidimo i malo detaljnije informacije ovdje. Meni je najvisi 244. Ali usko grlo mi je ponovo RAM (prijasnji Samsung 333 je isao do 210@1.8V), jer sam tek na 242 morao staviti napon chipseta na maksimalnih 1.9V. p.s. Kova, jos nisam stigel sve testirati. Idem polako, dio po dio... |
Re: Fsb
Citiraj:
|
Moj FSB na P4 ide do 134 Mhz(100), zeza me jeftina memorija i mali pasivni hladnjak na NB-u :(
|
Hehe GT, ok nije bad :)
Evo ja sam najviše došao do 235 Mhz, hm... Moram ja stići tih 244 !! :) hehehe No moje su postavke memorije bile zavidne na tih 235 i to 6-4-4-2.0 ili čak bolje, nisam siguran :) Provjerim max pa postam :) |
Oko 230.
225 stabilno. |
Ipak niš !
Ne ide preko 235 ! 230 STABILNO :D |
Citiraj:
Kaj se tice memorije, bilo bi cudno da Corsair ne radi na dobrim setinzima na navedenoj brzini. Mene je stvarno iznenadio ovaj Kingmax, nisam ocekival da bude isel tak visoko. Kaj se tice ploce, na netu sam nasao podatke da su ju sa Corsairom uspjeli dobiti na 240, tak da sam jos zadovoljniji svojim rezultatom. Al jos uvijek neznam gdje je granica ploce...:rolleyes: |
Pa nije vrag da ide do 250 !?!
Hehehe Moja ploča šteka na 235, VDD je 1.88V Neznam na koliko ti imaš VDD ! |
Citiraj:
VDD je do 242 bio 1.8V i tek sam ga tu stavio na maksimalnih 1.9V. Sad opet trebam novi ram... Mislil sam da ce ovaj biti dovoljan za dostizanje granice ploce... Bem´ti takvu plocu...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:11. |