![]() |
Kako vas sluzi Nero???
Evo ja sam do sada isprobao razno razne verzije doticnog programa i mogu vam reci da mi samo 6.6.0.18 radi kako spada.Cak ove nove verzije do 6.6.1.6 zezaju.Tipa,Dvd Shrink mi izbaci neki error u trenutku kad treba zaprziti DVD,i takve stvari da sad ne nabrajam.a nero 7 mi je znao uredno zaprziti medij i na kraju izbaciti message da nije uspjesno zavrsio,a u biti je sve radilo kako spada.
|
Nero 6.6.0.13 nikad problema
|
za burning failed message na neru nije nero kriv nego pržilica ili dvd medij, tako je i meni svaki drugi dvd LG pržilica sje....(verbatime je pržila bez problema), a kad sam kupio novu pržu 111d, sve radi bez problema i to s traxdata value pack dvd-ima
probaj s drugim dvd-ima, ako se isto događa onda je prža kriva btw trenutno koristim nero 7.0.1.4 |
Nero 7.5.9.0 Lite sasvim uredno radi...
|
Nero 6 neznam koji, svi ostali serendaju.:D
|
Nero 6, neznam koji. Radi ok, inace dobih ga s CD przom.
Na poslu Nero 7, takoder neznam koja verzija. Isto radi ok, samo kaj je prenatrpan s svim i svacim. Ne svida mi se. |
Ma 6.6.0.8 i moja prža, nikad nikakvih problema, sve što sam htio sam i zapržio.
|
koristim a vistu nero 7.7.5.1 i roxio cd dvd media player 9.
Nero ždere mem dok roxio ništa i nemam beda ni sa jednim ni drugim za dvd koristim roxio a za ostalo nero. |
Nero 6.6.x.x , neznam točno koji al radi super. 7mica je neke kaka*a pa sam se na 6icu vratil..
|
Citiraj:
|
ostajem na 6ici :top:
|
ja isto nero 6-icu koristim i nemam prituzbi zasad :D
|
Nero 7.5.9.0. Premium
Radi bez greške |
Za sada nemam potrebe preci na 7. Sestica koju koristim radi sve sto mi treba (a to je przenje cd -a) :)
|
Nero 7.7.5.1 i prije toga 7.5.9.0. i nikad nikakvih problema.
Trenutno koristim 7.7.5.1 Lite Micro paket koji sadrzi samo Nero Burning Rom i Nero Express, meni dovoljno. Instalacija ima svega 13mb. www.updatepack.nl |
v. 7.0.1.4
.. sve radi bez problema .. jedino sam moral disejblati onaj "nero scout" .. radil mi je probleme .. nemrem se sad tocno zmisliti kakve : bonker : .. |
evo trenutno sam instalirao 6603
...ali obicno koristim zadnju verziju 6-ice i nemam nikakvih problema. |
Osim Nere nisam nijedan drugi program za prženje nikad instalirao, jednostavno nije mi bilo potrebno, na verziju 7 ne mislim preći tako brzo
|
Program je sam po sebi odličan kaj se tiče sadržaja i ostalih điđa miđa.
Meni se nekako dosta vuče(valjda zbog konfe), a jedino kaj me naživicralo kod njega je onaj Nero Scout i onaj glupi Nero ShowTime :grrr: Svaki put ga zaboravi poštimat odma na početku instalacije pa si "prisvoji" audio i video file-ove : hitthewa Btw. imam v7.0.1.2 :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42. |