![]() |
athlon 64 i intel
daklem Athlon 64 gazi Intel, to je jasno, ali sto ako Intel prijede na 64bita, sto nece onda on gazit Amd?
|
Re: athlon 64 i intel
Citiraj:
|
Re: Re: athlon 64 i intel
Citiraj:
|
Is! Kratke li rasprave! :D
|
Citiraj:
|
AMD je morao preć na 64 bita da bi sustigao P4 i to samo u manje od 2/3 testova
to je stvarno jadno :confused: |
Citiraj:
i sad ocekujem kako ce uskoro amd-ovci poceti kako oni imaju najbrzi proc na svjetu a niti jedan od njih ga nema doma... daj fakat ljudi ohladite malo...sto vama znaci tko ima najbrzi procesor na svjetu kada ga nemate doma...po tome vam ja sada mogu reci da je cray najjaci i da intel i amd sux...a kad ga intel il amd domase u onome sto su ta racunala radila prije 10godina moja djeca ce vec umrijeti...i to dvaput umrijeti... |
Imamo se ipak pravo svađati oko nove tehnologije ipak je sada počelo 3 tisućljeće, a to ti je bilo u prošlom mileniju
:) kako to lijepo zvuči |
Citiraj:
|
Moš mislit
http://www.theinquirer.net/?article=11759 Overclocked Pentium 4 Extreme Edition trounced by Athlon FX-51 system |
Ajd da vas skršim malo jer vidim da je opet počelo.
Jel itko zna nekog da je kupijo išta od tih 64 bita AMD-a? |
Citiraj:
Code:
xenon64:~ # cat /proc/cpuinfo suse SLES64 edit: trebam skompajlirat mysql na njemu i testirat ga na vecoj bazi i usporedit sa dual xeon 2.4 ... pa bumo videli kaj di kako zasto, trenutno nemam vremena rikavaju mi diskovi po serverima jer klima strajka :( ostatak je sve intel (pIII/xeon) osim jedno SGIa i jednog athlona za cs server :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |