![]() |
Striker Extreme BIOS upozorenje/problem/rjesenje
Evo upozorenje vlasnicima Striker Extreme ploca. Sad vec povuceni BIOS 803 ima bug - ne vraca default vrijednosti nakon flashanja, te, ako sami prije flashanja niste vratili "Bios Defaults", nakon restarta cete dobiti poruku "CPU Init", .... ne uspjeva inicijalizirati CPU.
Nasrecu, osim vracanja ploce na RMA, postoje rjesenja: Upiknite bilo koji drugi 775 procesor u Strikericu, sto ce natjerati bios da vrati postavke na Defaults, te cete nakon toga moci vratiti svoj orginalni CPU i uzivati u ovoj odlicnoj, al musicavoj ploci. Kako sam par noci pomagao prijatelju sa ovim problemom, zelim upozoriti da pazite sa 803 biosom, koji je inace dosta dobar (rjesava problem nestabilnosti sa sva 4 memory slota popunjena, i jos par musica)... link |
ccc ploca od 2 soma kuna da ima takve probleme. Sramota.
|
i vise nego sramota... al nije prvi put od asusa... sjecam se prvih biosa od A8N Sli Deluxe...
|
Citiraj:
|
Da, prva A8N-SLi je bila prepuna ne bugova, nego pljuvacke zbog istih :D Imam osjecaj da sto je ploca skuplja, to ima vise bugova i problema. Nego, nikak mi se ovo ne uklapa u AMD podforum : stoopid
|
lol, istina... kako mi steka forum bio sam sretan da sam otvorio uopce, da sam falio subforum
ako moze netko prebaciti pod Intel :D, thanx |
Done :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:47. |