![]() |
ThermalTake ThunderBlade
Mislio sam mozda ovim ventom promjeniti orginal s TT Big Typhoona i sad me zanima posto je on meni jako prebucan koliki je minimalni broj okretaja da bi se vent vrtio i jeli on puno losiji od orginala ili su tu negdje??
Orginal mi se vrti oko 500rpm-a (kontrolira smart guardian) pa me zanima jeli je i thunderblade u mogucnosti se vrtit na tak malom broju okretaja ali opet samo u slucaju da vrijedi kao i orginal... |
Ja ti mogu danas izmjerit u 10mV na koliko se tocno starta, ako ne zacepim poslije posla odmah negdje u birtiji, a kasnije u Ksetu na koncertu :D http://www.smileyhut.com/smileys/headbang.gif
|
ma nije nista hitno
ajd hvala |
Kako si namjestio da ti se BT vrti na 500 rpm i kako onda hladi?
|
gle on se vrti na 1300 po defaultu ali na smartguardianu je zriktano da bude na sporo i da se povecava ak treba... to je tam po defaultu zriktano..
a sto se tice temp... 20C u idle-u a nejde prek 30 u full loadu ovaj sempron sto je 1000mhz-a overclockan i 1.475V |
coece kolka je tebi temperatura u sobi? 15?:D
malo mi je cudno da je 20C idle, ak je prosjecna ambijetalna temp 25C. mozda senzor laze? |
ak ti je na 500 okr pre bucno, nebus nis dobio nijednim srotex ventom ala tundherblade vec jedino nekim papstom....
|
nisam ja zriktao da je vent na na 500... smart guardian to sam...
znaci thunderblade je los?? Ma ja sam htio njega tak da malo to osvijetlim hehe a sto se tice temperature... neznam. 1 vent upuhuje zrak koji je kad stavim ruku dosta hladan hehhee |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:04. |