![]() |
gašenje&komp
evo surfam po netu,i komp mi se ugasi ko da je neko ištekal iz utičnice,mislil da je struje nestalo,al telka uredno dela,komp nije clockan dela sve na defaultu nije bil pod nikakvim opterečenjem pošto sam surfal...inače komp je spojen prek ups-a..ko zna kaj bi moglo bit?...ovo mi je prvi put da se tak nekaj dogodilo,otvoril kantu,al sve je uštekano ok,niš mi nije sumnjivo...dal bi se trebal zabrinjavat oko tog,il je to kak mu dojde?
evo pogledal ups je bil zgašen znači nije imalo kaj punit bateriju tek sam sad videl...al mene zanima zakaj je došlo do naglog prekida struje... |
Tesko da se to moze ovak na daljinu utvrdit. Moze bit zbog pregrijavanja necega, naglog pada napona u mrezi (ako ti je UPS bio ugasen), crknuca neke od komponenti. Jesi mogao nakon toga normalno upalit komp ili?
|
ma jesam nakon tog normalno sve dela bez greške...il bi prije reko da je zbog pada napona zato kaj sam več doživio tak neš...
|
Cekaj a u cemu je problem?
Nekad na kratko zna nestat struje i komp se ugasi i onda ga normalno upališ. A zakaj je došlo nazovi HEP |
da,al meni se samo komp zgasil,sve ostalo u sobi je delalo,samo komp ni imal struje..kužiš..sam od sebe se ugasi ko da je neko utičnicu isčupal iz zida....posle sam ga normalno upalil bez problema...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:48. |