![]() |
Problem sa S3 Suspend to ram opcijom
Ovak:
Odem u standby mod preko opcije S3, zatim opet probudim komp iz standby moda, ovo napravim još jednom i opet probudim komp. Zatim ugasim komp. Nakon sto poslije ovoga ponovo upalim komp neovisno o vremenu između paljenja i gašenja, u procesu bootanja nakon prepoznavanja diska odjednom se pojavi sljedeca poruka : " The system is in safe mode, Press F1 for ...... or Del to bios" Ovo je pravilo i uvijek se desi nakon sto dva puta odem u Standby preko S3, također neovisno o vremenu izmedju dva standbya. Ovo se nikad ne desava ako je u biosu umjesto S3 ukljucena opcija S1, bez obzira dali je komp klokan ili nije. Zanjima me sto bi moglo bit. Dali je ta opcija S3 uvijek problematicna, ili se radi opet o neispravnoj ploci? Ovo nije prvi put da imam problema sa S3. Na prosloj maticnoj mi se nakon stanby preko S3 komp uopce nije htio probudit. |
Nisi rekao koja je to ploča,ali pretpostavljam da se radi o abit an8 32x?
|
Citiraj:
|
Mog frenda je to zezalo isto i slao je abitu email i nista,tak da sumnjam da mozes nesto napraviti...
|
Citiraj:
|
3ghz? zvuči mi kao usko grlo za 8800... kad tu krajsis krene štekat neće bit kraja.
|
Ne pod*ebavaj... :smoke:
|
postoji ista temu na linksu... go check it out i onda reci da li uopće ima smisla pomagati?
|
Tu ili na Linksu, moramo probati pomoći :)
Neki ne čitaju Links, pa eto, možda se i njima pomogne preko ovoga thread-a ;) Syss, mislim, znaš i sam kako je to ;) Mazohista, jel ti komp OC-an tokom tih problema ? Ako je, probaj vratit na defoult pa onda ispitaj ispravnost STR-a, odnosno S3 Standby-a ;) |
Bez potpale lomača.
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08. |