PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Acronis image (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5881)

Rivi 16.09.2003. 11:21

Acronis image

Radi image skroz ok, međutim, problem je u vraćanju "slike". Kad idem vratiti, kaže da ne može jer je particija na koju vraćam aktivna (sistem). Ok, kažem ja njemu, on zatraži reset, ja resetiram, pojavi se Acronisov logo na ekranu i stop. Ne ide nigdje. Gleda me iz lijevog kuta i ne mrda. Probah isto i s njihovim bootabilnim si-di-jem, ali dešava se ista stvar. Jel' 'ko zna šta o tome?

horza 16.09.2003. 21:46

i meni se to dešavalo. koristi ghosta. jeftiniji je, a bolji.

SlavoS 17.09.2003. 03:09

napravi "sliku" na drugu particiju ili na CD-R/W.
meni radi jako dobro, ako zapnes samo pitaj :beer:

Rivi 23.09.2003. 15:57

Evo, ponovo ghostam. Nije iz Prozora, ali nije me ni briga.

tor 23.09.2003. 20:29

A neznam, meni je ghost dopizdia lagano pa brijem po acronisu i sasvim je OK.

MadBoY 24.09.2003. 01:56

Meni je Ghost skroz dobar. Lagan je za koristit i ucinkovit je.

Rivi 24.09.2003. 08:40

A najbitnije je šta nikad nije zakazao.

greg SE 24.09.2003. 22:33

Citiraj:

Originally posted by tor
A neznam, meni je ghost dopizdia lagano pa brijem po acronisu i sasvim je OK.
a kao koristis ga svaki dan pa ti moze dosaditi????
prije je rijec o preseravanju bez pravog razloga, cisto da nekoristis ono sto koriste vsvi normalni
rijec je o sindromu koji se lagano moze uociti kod ljudi koji koriste linux za kucnu uporabu :)

horza 24.09.2003. 22:44

Citiraj:

Originally posted by greg SE
prije je rijec o preseravanju bez pravog razloga, cisto da nekoristis ono sto koriste vsvi normalni
rijec je o sindromu koji se lagano moze uociti kod ljudi koji koriste linux za kucnu uporabu :)

second that... ghost je daleko najbolji i najpouzdaniji i ništa drugo mu nije u klasi. zašto onda izmišljati toplu vodu kod nečega tako važnog? probao sam ali to nije to... i sad dosta. zašto gubiti vrijeme?

tor 25.09.2003. 09:15

Citiraj:

Originally posted by greg SE

Ma što tebe boli k.... što ču ja koristiti?!?!?!? Ako hoču budem si radio backup i s onim MS čudom u vindozama:D
Kakvi napadi oma! Volim isprobati sve i vidjeti što koji može:confused: WTF, u čemu je problem? Složim backup s ghostom i poigram se s acronisom ili nečim drugim. Oma napadi, greg baca žuč, horzek oma u glavu-malo si ljudi popijte kavu, biće bolje:D
I da, igrao sam se s Linuxima doma, tek tako da vidim što imaju. I što sad, nisam normalan?:D

Rivi 25.09.2003. 09:54

Zato sam i ja prob'o Acronisa. Ghostam disk Nortonom, pa se poigram Acronisom, da vidim razliku. Radi image iz Prozora, ok, ali, šta mi vrijedi kad se poslije neće bootati iz dos-a za povratak particije.
Isto sam tako probao i SuSe jednom. Još imam noćne more.

horza 25.09.2003. 22:14

Citiraj:

Originally posted by tor
Ma što tebe boli k.... što ču ja koristiti?!?!?!? Ako hoču budem si radio backup i s onim MS čudom u vindozama:D
Kakvi napadi oma! Volim isprobati sve i vidjeti što koji može:confused: WTF, u čemu je problem? Složim backup s ghostom i poigram se s acronisom ili nečim drugim. Oma napadi, greg baca žuč, horzek oma u glavu-malo si ljudi popijte kavu, biće bolje:D
I da, igrao sam se s Linuxima doma, tek tako da vidim što imaju. I što sad, nisam normalan?:D

ma .. malo smo se krivo skužili. my bad! nisam mislio ništa loše... jedno je poigrati se. ali sam htio reći da ne volim frikove (jedan moj dobar frend) koji nađu neku alternativu i bez dovoljno testiranja pređu na nju... i onda propadaju podaci zbog nedorađenosti programa (konkretno acrosnis image). awful! i ne pijem kavu, nego čokoladu sa puno šlaga. ne želim postati coffeine junky pa da pijem kavu i colu 5 puta dnevno :D (sorry koljega)

tor 26.09.2003. 00:35

Citiraj:

Originally posted by Horza
ma .. malo smo se krivo skužili. my bad! nisam mislio ništa loše... jedno je poigrati se. ali sam htio reći da ne volim frikove (jedan moj dobar frend) koji nađu neku alternativu i bez dovoljno testiranja pređu na nju... i onda propadaju podaci zbog nedorađenosti programa (konkretno acrosnis image). awful! i ne pijem kavu, nego čokoladu sa puno šlaga. ne želim postati coffeine junky pa da pijem kavu i colu 5 puta dnevno :D (sorry koljega)
Viš kako možeš biti dobar:D Efo ti čoko a šljaga kasnije:beer:

SlavoS 26.09.2003. 02:57

stabilnost Acronis-a ?
decki jel vi koristite "demo" verziju ili oridjidji ?
isti problemi su mucili i mene dok sam bio na "demu" pa sam presao na oridjidji i vidi druga prica, odjedamput sve super radi....

horza 26.09.2003. 07:22

Citiraj:

Originally posted by SlavoS
stabilnost Acronis-a ?
decki jel vi koristite "demo" verziju ili oridjidji ?
isti problemi su mucili i mene dok sam bio na "demu" pa sam presao na oridjidji i vidi druga prica, odjedamput sve super radi....

da demo... ziher :D :D :D :clap: :clap:

Rivi 26.09.2003. 08:34

Šta je to demo??? Koji je smisao imati demo, kad su pune verzije programa jeftine.

greg SE 26.09.2003. 11:54

Citiraj:

Originally posted by Horza
i ne pijem kavu, nego čokoladu sa puno šlaga. ne želim postati coffeine junky pa da pijem kavu i colu 5 puta dnevno :D (sorry koljega)
ma sta ti imas protiv kave???tu vrijedjas moju omiljenu tekucinu (osim kad ju skuva netko kome je kava obojana voda s 2kg secera po 1mm3) :D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27.