![]() |
Acronis image
Radi image skroz ok, međutim, problem je u vraćanju "slike". Kad idem vratiti, kaže da ne može jer je particija na koju vraćam aktivna (sistem). Ok, kažem ja njemu, on zatraži reset, ja resetiram, pojavi se Acronisov logo na ekranu i stop. Ne ide nigdje. Gleda me iz lijevog kuta i ne mrda. Probah isto i s njihovim bootabilnim si-di-jem, ali dešava se ista stvar. Jel' 'ko zna šta o tome?
|
i meni se to dešavalo. koristi ghosta. jeftiniji je, a bolji.
|
napravi "sliku" na drugu particiju ili na CD-R/W.
meni radi jako dobro, ako zapnes samo pitaj :beer: |
Evo, ponovo ghostam. Nije iz Prozora, ali nije me ni briga.
|
A neznam, meni je ghost dopizdia lagano pa brijem po acronisu i sasvim je OK.
|
Meni je Ghost skroz dobar. Lagan je za koristit i ucinkovit je.
|
A najbitnije je šta nikad nije zakazao.
|
Citiraj:
prije je rijec o preseravanju bez pravog razloga, cisto da nekoristis ono sto koriste vsvi normalni rijec je o sindromu koji se lagano moze uociti kod ljudi koji koriste linux za kucnu uporabu :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakvi napadi oma! Volim isprobati sve i vidjeti što koji može:confused: WTF, u čemu je problem? Složim backup s ghostom i poigram se s acronisom ili nečim drugim. Oma napadi, greg baca žuč, horzek oma u glavu-malo si ljudi popijte kavu, biće bolje:D I da, igrao sam se s Linuxima doma, tek tako da vidim što imaju. I što sad, nisam normalan?:D |
Zato sam i ja prob'o Acronisa. Ghostam disk Nortonom, pa se poigram Acronisom, da vidim razliku. Radi image iz Prozora, ok, ali, šta mi vrijedi kad se poslije neće bootati iz dos-a za povratak particije.
Isto sam tako probao i SuSe jednom. Još imam noćne more. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
stabilnost Acronis-a ?
decki jel vi koristite "demo" verziju ili oridjidji ? isti problemi su mucili i mene dok sam bio na "demu" pa sam presao na oridjidji i vidi druga prica, odjedamput sve super radi.... |
Citiraj:
|
Šta je to demo??? Koji je smisao imati demo, kad su pune verzije programa jeftine.
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:19. |