![]() |
Unlocking and Overclocking the Athlon XP
Dakle-obuhvaćena su sva tri zadnja proca:
Palomino,Thoroughbred i Barton. http://www.viperlair.com/articles/howto/cpu/unlock/ |
zanimljiv clanak... jednom kad kupim jednog od tih procesora, dobro ce doc :D
|
Citiraj:
|
JA CLOCKO SVOG ATHLONA XP 1600+ NA 1500+
ŠTA KAŽETE HA? |
malo se smiri!:rambo:
|
strmx, pa sta je falilo onom, zasto si briso :D ?
|
:o
da si ti rekao nebi nista editirao:D ali ovaj kud je novi, jos se bezobrazno ponio tako da sam morao:rambo: |
Citiraj:
Mislim, bode oči... |
ISPROBAVAO SAM MOGU LI SLATI PORUKE,NOVI SAM OVDJE AKO NISTE PRIMJETILI,MALO SAM SE ZAJE...,
IMAO SAM SOLTEKOVU MATIČNU PLOČU I MOGAO SAM SVOG ATHLONA XP 1600+ CLOCKATI DO 2100+,SADA IMAM ISTI PROCESOR I CANYONOVU 7TABAS MATIČNU I NEMOGU GA CLOCKATI NI NA 1700+!!! USPUT,POKUŠAO SAM OTKLJUČATI MNOŽITELJA NA PROCESORU SA OBIČNOM HB OLOVKOM I NIJE MI USPJELO,IMALI NEKO NEKI LAKŠI I JEDNOSTAVNIJI NAČIN DA OTKLJUČAM MNOŽITELJE? |
I kao novi pročitaj pravila ovog foruma pa pravila lijepog ponašanja na internetu. Ovo potonje možeš naći na stranicam bilo kojeg ISP-a u zemlji i inozemstvu.
Osim toga tamo možeš pročitati kako se oni odnose premaonima koji ta pravila krše. I ne viči za Boga miloga. Svi smo "mladi" i sasvim se sobro služimo vidom. |
a sad opet izpočetka...
Citiraj:
poruka za mladog kolegu...isključi CAPS LOCK ,jel bu dr RAK osljepil,a ko bu nam onda pomogel kad stvarno zagusti???:beer: |
Re: a sad opet izpočetka...
Citiraj:
Ipak bitno je ne uvrijediti se kad netko nekaj prigovori, već pogledati zašto je prigivor dan, a nakon toga probati riješiti problem :beer: |
hvala na savjetima i evo više neću vikat..
|
Re: Unlocking and Overclocking the Athlon XP
Citiraj:
O čem oni to pričaju? Kakvi bakrači? Čija baka krade pegle? |
Re: Re: Unlocking and Overclocking the Athlon XP
Citiraj:
A valjda otključavanje množitelja.. |
Pa kaj Barton nema otključan množitelj?
|
Citiraj:
Kad si piknem Bartona-možda i bacim oko:D |
Citiraj: