![]() |
babe narikace
evo ovo je za sve babe narikace kojih na ovom forumu ima dosta...
----------------------------------------------------- RAM PC-4200, 256MB, G.E.I.L., Ultra Platinium, DDR 533 MHz PC4200 533Mhz Dual Channel DDR Ultra Platinum Version: - 184pin, Non-ECC, Un-buffered, high performance DDR memory modules. - Hand Picked 3.5ns GeIL Chips - 6 Layers Ultra Low Noises Shielded PCB board. Cijena za gotovinu: 1,040.43 KN Cijena za karticu: 1,111.37 KN ----------------------------------------------------- RAM PC-4000, 256MB, G.E.I.L., Ultra Platinium, DDR 500 MHz PC4000 500Mhz Dual Channel DDR Ultra Platinum Version: - 184pin, Non-ECC, Un-buffered, high performance DDR memory modules. - Hand Picked 3.5ns GeIL Chips - 6 Layers Ultra Low Noises Shielded PCB board. Cijena za gotovinu: 920.38 KN Cijena za karticu: 983.14 KN ----------------------------------------------------- a oni koji nisu shvatili od prve ovo ide one koji se konstantno zale kako se u hr nemoze kupiit dobro ovo ili ono...a ako mislite da su cijene previskoe varate se...pogledajte malo vani..pa kad dodate pdv na tu stranjsku cijnu dobit cete otprilike ovu a sve mi smrdi da ovu memoriju niko od tih istih nece kupiti nego ce se poceti zaliti kako nema neceg drugog dobrog kod nas za kupiti...ma vec ce naci nesto :) |
ZAKON!! Još kad bi mogao nekom uvaliti svoju memoriju uzeo bi si 2x 256 MB PC4000
|
A bile bi mi bolje performanse nego sada ?! hehehe
I ja bi isto napravio to, u biti gle mogao bih.. Svoja 2 prodam po 1400 ili sl. i dodam tih 400 kn i imam 500 MHZ ! :) Edit: Svrtan je zaboravio reči gdje toga ima: http://www.links.hr/cjenik.php |
Citiraj:
|
Iskreno i nisam napaljen, kada sam vidio da je C3 i da radi na postavkama 8-4-....
Dakle prepostavljam da je moja bolja i to dosta ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |