cRazY dWarF |
20.01.2007. 10:14 |
Ghost 10...
Kad pokreneš prog, otiđeš na Backup i od 4 ponuđene opcije kilkneš na Backup now.. otvori se prozor i tamo klikneš na onaj zeleni +, Define New backup. Otvori se wizard koji te vodi. odabereš particiju koju želip kopirati, next, izabereš ovu drugu opciju Independent recovery point, next, odabereš mjesto gdje ćeć se spremit kopija particije, ime, next, u ovom prozoru odabereš kompresiju, ja stavljam na high, malo duže traje ali je image manji. obavezno izaberi Verify recovery point... da nakon kopiranja provijeri da li je image uspješno snimljen. iskljuši ovu opciju limit the number of recovery points... Tu također možeš napisati opsi tog image, kaj si sve snimio, blabla.next, u ovom prozoru odabereš da li želiš ručno pokretati backup ili u točno određene vrijeme,next, otvori se prozor sa odabranim opcijama,finish.
Onda se vratiš u onaj početni prozor od backup Now i od tamo pokreneš backup. backup traje oko pola sata max, ovisi o particiji.
Još nešto, kad želiš stavljat backup Windows imagea natrag na particiju moraš imati bootabilni cd sa ghostom tj recovery cd. ako imaš image od ghosta, samo ga snimi na cd i to je to. za ostale particije, mislim da netreba recovery cd.
Nadam se da sam bio od pomoći. : goood :
|