![]() |
COD 2 problem: Failed to initialize renderer
ovako, danas sam ujutro igrao cod 2 na na netu i sve super. danas popodne probam i ono u Cod mi jako dugo ulazi, oko 2 minute, restartam, isto. Ok, mislim neki spyware, uklonim sve preko spyboota i adawarea, isto. Izbrišem drivere, uklonim ostatke sa Driver Cleanerom, stavim nove, isto. Reinstaliram igru, isto. E sad pokušao sam uči u Cod 2 single player, ali mi izbaci grešku:
http://img252.imageshack.us/img252/4...soleib6.th.jpg Probao sam isto i sa COD United Ofensive i isto dugo čekam na ulazak. jel zna tko kaj bi bio problem? |
probao sam COD, COD UO i COD 2 i na svima čeka dosta dugo da mi uđu u igru. Isto tako probao sam neke druge igre, nfs carbon, sT Legacy i rade super, full normalno. Pa kaj je sa Codom '?????
|
ima neka fora da xfire radi probleme s cod2, samo nisam siguran da li je to ta ista greska. ako ga koristis, iskljuci ga pa probaj opet pokrenut cod
|
Jesi si podesio mrezne postavke, ip adresu i slicno? Ljudi su radi toga imali problema.
|
probao ugasiti Xfire, stavio IP adrese, isto je. Čak je rulja rekla da stavim 192.168.1.5 ioli 192.168.1.100 i nije pomoglo. Čudno mi je što scako cod šteka
|
Ajde ovako....
192.168.1.2 255.155.0.0 192.168.1.1 (ili koja je IP adresa vec routera) DNS-ovi (def t-com) 195.29.150.3 195.29.150.4 |
meni ništ nije jasno, sam od sebe normalno ulazi opet
Atha tnx, ali nisam ni trebao postavke stavljat |
koji proc imate ? Ako je AMD i imate onaj prvi pach 1.01 (Intel patch) skinite ga ili deinstalirajte igru i ponovo samo sa patcom 1.3
|
Intel 2.4 Northwood
|
Vidi, prosarao sam malo po netu i svi koji su pisali o tome spominjali su taj problem nakon instalacije 1.01 i 1.2 pa cak i 1.3 patcha. Rijesenje im je bilo kompletna reinstalacija CoD2-a. Nadam se da sam malo pomogao
|
pročitaj prvi post: Reinstalirao sam drivere,Igru, probao s patchom, bez njega, ugasio mrežnu, Xfire...ništa.
Ali danas ujutro probam i sve ok....viroza :D |
Citiraj:
Mozda pticja gripa ? :D Ne bi ti vise znao sta preporuciti, cudno je to sto ti se dogadja :confused: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:53. |