![]() |
LCD i Graficka izbor
Jel mi netko moze preporuciti za kupnju lcd 15" i graficku za taj lcd, neku preporuku.....
hvala |
Koju bi stavili graficku da mozete birati
GeForce4 Ti-4200, DDR 64 MB, MSI, TV out & DVI, AGP 8x, GeForce FX 5200, 128 MB DDR, XFX, Pine, Sparkle..., TV out & DVI, AGP 8x ATI Radeon 9200, DDR 128 MB DDR, Saphire, TV out & Video In, AGP 8x ATI Radeon 9200, DDR 128 MB DDR, TV out & DVI, AGP 8x ATI Radeon 9200, DDR 64 MB DDR, Saphire, TV out, AGP 8x ATI Radeon 9100, 128 MB DDR, Saphire, TV out & DVI |
Citiraj:
|
Zavisi čemu treba po performansama taj Ti4200(mislim na MSI)je ovdje najbolji ali MSI nije baš poznat po kvaliteti prikaza,barem što sam ja vidio Gain daje puno bolju sliku tako da bi preporučio gain 4200 a ne MSI jer slika je očaj(neznam možda je bilo do primjerka):beer:
|
Citiraj:
eto i ja kupih TI 4200 (pogle sig) i mucho sam zadovoljan..... samo ako namjeravaš ubost neki LCD monitor nemoj baš gledat na LG.....jesu dobri al imaju malo problema sa dubinom boje...ja na svom imam filing ko da je nekak svjetlija boja u odnosu na recimo moj stari 15"....uglavnom nemoj previše štedit na montor ako imaš mogučnosti naravno....;) :beer: |
ak47, ta grafulja mora ici vise :beer:
|
naravno da ide...
:D :beer: |
znam....to su joj defoltne frekve...ide ona još al mi netreba...i ovak predobro radi..... kad se kupi novi proc onda se ide u tjeranje maksimuma...:D u RivaTuneru sam doguro do 363/691 ,prek toga se pojavljuju ružne stvari....ionak kupujem neki novi vent za nju pa bumo vidli kolko to čudo može još potegnut.... :beer: |
Jel valja ova graficka
GeForce FX 5200, 128 MB DDR, XFX, TV out & DVI, AGP 8x ili je bolja ati ATI Radeon 9200, DDR 128 MB DDR, TV out & DVI, AGP 8x |
a neka treca.:beer:
|
Ti4200 i ostale gf4 ti su radjene izrazito za 3D Mark a u igrama uopce ne pokazuju nikave kvalitete ja sam iamo Leadtek GF4 Ti4200 i prodao sam je cim sam mogao i kupio radeona 9500 i uopce ne zalim zbog te odluke.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i ja sam prije ove imal MSI-jevu GF4 MX 440...jedino kaj mi se svidjelo na njoj jest vent (mislim na izgled)...solidna grafulja.... ah za 300-400 kn nemreš dobit bolje.....:D :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |