![]() |
FORTRON 400W dovoljan za x1950pro?! PLIZ!
Kao što sam naslov kaže, gledao malo po netu, pa se spominje 430W, pa čas 450W kao minimum, htio bi tu karticu, ali imam to napajanje koje imam, a nemam za karticu i za bolje napajanje. Svaki savjet i iskustvo su dobrodošli.
Hvala! |
Ma to ti je dovoljno, a koji je ostatak konfe, a ako budeš uzima Fortrona može i "obični" jer ti ne mora biti Blue storm, on je samo skuplji, iako kažu da je Seasonic od 380W bolji i tiši, samo kad sam ja kupio Fortrona u Linksu nije bilo Seasonica, a i razina buke sasvim je zadovoljavajuća :smoke:
|
Ma bit će dovoljno, pogledaj šta ja sve imam na 380 W, još su grafa i proc klokani... ;)
|
TNX dečki, ma vidio sam baš konfu sa seasonicom 380W i radeonkom1950pro, al svi na ovom forum pljuckaju po FORTRONU, a znam da je Seasonic "cream of the crop" napajanje i da taj 380W dođe valjda ko dva moja fortrona, pa sam odlučio pitat....a i Tagan je, kažu, bolje napajanje.
Niš, zažmirit i kupit, valjda bu radilo: evil :...TNX koš jednom |
Ma da ti kazem za tu grafu nije ti puno ni vazno dobro napajanje, pusti to sto si nasao na net-u evo u mene radi na "froniter" (citaj no-name) napajanju od 400W, doslo uz kuciste. pa ti sad misli kakvo ti napajanje treba, nista posebno, mada i ja planiram da uzimam bolje napajanje radi drugih stvari, ali sto se graficke tice nebi morao napajanje mjenjati :)
|
Citiraj:
|
Oduvijek imam fortrona i jos mi nije zastekao...iamo sam 350W sad sam na 400W. Probao sve grafe od 9200SE do 7950 na bar tjedan dana i sve radi ko bubica.
|
Bit će ti dosta....moj sig...
|
evo i moj ...radi sve kak spada...
|
jel ovo dosta za 1950 pro?
Napajanje Coolermaster 430W, ATX2 ver 2.0, RS 430-PCAP 425kn
+12 14A +12(2) 15A |
dosta...
|
radit ce bez problema, fortroni su jako dobra napajanja :)
@Salih - mijenjaj to odmah, nemoj da ti grafa pocne raditi na bijeli dim : lol2 : |
koliko znam, salihu je vec krepalo to frontier napajanje :D:D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako ja na seasonicu od 330w vrtim sve ovo, onda ti s 430w nemas frke ;)
|
malo si pobrkao ovih 430w, on pita za fortrona 400w a ne seasonic
|
a ***emu, vidim sad...:D
tek sam se probudil dok sam isel to pisati :D |
Citiraj:
eh sad sam uzeo Ultra V-Series (black) 500W, i radi sve super : goood : |
hahah a stasi mislio to drzat na no name a lolek :)
dobro da nije povuklo nekaj sasobom :) |
dobro da nikola nije napravio kabuuuum :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36. |