![]() |
Abit IS7
Interesira me imaju li abitove ploce probleme s nekim (kingmax) memorijama?
Planiram zamjeniti sadasnju plocu s Abit IS7-E(E2 ili V2) tako da jos mogu imati na njoj celerona, a kasnije da uzmen nekog prescota. Vrijede li te ploce ~250kn s 6 mj garancije ili ne. |
Ako ciljas na Hgspot aukcije, bjezi dalje od togaaaa.....
|
Citiraj:
Na to sam i mislil. Zbog cega? Daju 6mj garancije, pa ako ne valja zamjenim - barem tak mislim. |
Cuj, volja i pare su tvoji, moj je savjet samo...ma jucer ili prekjucer je netko sa foruma neku plocu imao sa te aukcije, nije ni XP mogao instalirati gore, a zamjenom sigurno neces novu dobit, to sigurno...
|
Ja imam IS7-E i ja sam jako zadovoljan, nemam apsolutno nikakve zamjerke na nju. sa memorijom nikad problema, a bogme ni na netu nisam vidio da se bune...
a šta se tiče hg-spot aukcije, mnogi su loše prošli... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo me interesira jeli cijena ok? |
cijena je po meni jer je ploča ok...
šta se tiče povrata novca.... ja sam jako puno živaca gubio na reklamacije kod njih, tako da... |
Cijena je OK i to je odlicna ploca. Imao sam na njoj Kingmax-ove rame i nisam imao problema...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pokusat cu nabaviti jednu. |
Btw, ako mislis gore upiknuti ovaj Willamette proc, to nece ici:
http://www.abit-usa.com/products/mb/...=80&faq_id=218 |
Citiraj:
|
Hmmm prejeftina je...Mislim da je ta ploča sigurno bila popravljana...
Ali baš da su sve stvari loše sa aukcije, ne bih se složio ;) Obje ploče iz siga su sa aukcije, AI7 nikada nije bila korištena dok je AA8 bila korištena, no nikakvih problema. Čak sam uspio i Windoze instalirati :D Ja bih rekao: go for it, ako ne valja, reklamiraj. |
Ploca je u racunalu. Za sad sve radi.
Moze lock. |
Yeah, Abit all the way :beer: Nego, di si uciganio ovog 3.4 Preskija ili je to OC? :)
|
Citiraj:
http://img225.imageshack.us/img225/1...peedud8.th.jpg Za sad sam mu samo malo digel fsb. |
Ufff, pa to treba klat! 250FSB ili nista! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam jedno vrijeme mislio uzet 3.4ghz nortvuda preko e-baya. I naša ja lipo njega, zapalio se opasno za njega i onda je mojoj sreći došao kraj...... naime paypal još nije bio dostupan u hrvatskoj :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:47. |