![]() |
Radeon Omega Drivers 3.8.330 (Cat 7.1)
What's New in Omega Drivers?
v3.8.330[*] Based on the Catalyst 7.1 Official drivers. [+] Added support for some new chipsets.[*] Clarified some options in the installer. What's new for ATI Tray Tools? 1.2.6.964 [F] Fixed procedure to display memory clocks as DDR in Overclocking Window.[*] Updated tray icon [+] Added hotkeys to switch monitor rotation between 0/90 and 0/270 [+] Added Romanian translation[*] Updated existing translation files [+] Added Memory IO voltage control for X1xxx video boards. [+] Updated GUI interface for some dialog boxes[*] Updated more names database [+] Added 500ms delay before restoring previous 3D settings after exiting from game. If this included in game profile.[*] Updated text rendering procedure in FlashOSD module[*] Updated overclocking support for RV570 and RV560 boards. Thanks Unwinder for help and information. www.omegadrivers.net |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čemu opet c/p svega toga... Ajd da se malo ostavio WoW-a i izbacio novu verziju, brijem da ne bi ni to da ih Blizzard nije sprcao sa novim patchevima pa im se ruši igra:D |
Nevjerujem da je izdao nove drivere, zadnji su mu bili 6.9. idem odmah skinut.. :D
|
Citiraj:
Recimo: - optimizirao xy, hl2ep1 se sad na nekim mjestima vrti 5% brže nego sa orig. driverima ili: - promijenio xy, dobio bolji IQ u odnosu na official drivere uz iste performanse |
Oho, evo ga. A sad kad izađe ova ekspanzija za WoW brijem da ga ne vidimo tamo negdje do verzije 7.5 ...
|
Update:
The original release had a "flag" problem on 3 files and if you didn't selected to install ATT, 3 files will be reported as missing when installing the drivers, this has been fixed and the name of the name of the new file is "rad_w2kxp_omega_38330_7z_fixed.exe", please re-download if you experienced the problem in the first release. Sorry for any inconveniences this may have caused. Ja ću pričekati još dan-dva da pofiksa sve kaj je u žurbi zaboravio:) Jednostavno je nevjerovatno kaj taj WoW radi od normalnih ljudi....:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Istina no simbol WoWomanije je ipak Prigorski Židof, pojavi se na forumu sam kad treba nekaj prodat :p
|
Jel bi dobio sta da stavim te drivere? Novi sam u ATI svijetu! Trenutacno imam 5.7 Drivere? Moze lagana pomoc ...
TIA |
jel postoji kakva verzija omege za vistu?
ili ce izaci kad catalaysti dodu u final release,jer su u beti jos ili sam zazujao :) |
Citiraj:
Ja sam probao ove i mogu rec da nisu loši... dapače. Usporedivao sam ih sa službenim 7.1 i warcatsima 6.12 (koji su mi dali čak nekih 100-ak bodova + u 3dMarku 06) ,ali omega je i dalje bolja jer su nedostatak FPS-ova kompenzirali sa boljim IQ-om...uspoređujem sa XG Warcatsima 6.12... tako da... thumbs up : goood : Malo sam prošarao FC, NFS karbon i CO2 i mogu to potvrdit. ;) |
evo imam pitanjce
dali bi ja dobio vece preformanse s grafom iz siga ako stavim omega drivera i koja je svrha omega drivera? koja je njihova prednost? |
Citiraj:
|
fuck..zaboravih da sam manknuo sig...HIS x800gto turbo
|
nabijem ga!
Neznam u čem je problem al meni instalacija ne valja, navodno bud einstalation succesfull, al štanga, nakon reboota, nema drivera, pokušam uninstall i javi mi run dll error c:\windows\system32\atiiiexx.dll module could not be found.
SKinuo sam fixed verziju. ovo isto mi se dešavalo i s 6.9 omegom, al tada sam msilio da je zto zbog toga jer tad ajš nije bilo X1950Xt. ideje? Sad imam opet catalyst 6.12. :grrr: :grrr: :rambo: : bonker2 : giljotin : Machineg : boxers : |
Pretpostavljam da si probao reinstal drivera?
Mislim nevjerovatno-tebe non-stop driveri zezaju:confused: |
Citiraj:
Da me se krivo ne shvati, koristim Omegine drivere još od Vudu2... no, danas su atijevi official driveri dovoljno "kvalitetni" da im "modifikacije" nisu potrebne.. |
Citiraj:
Jelc! Kvargu! Da jednom, 10 puta! neznam zakaj al nekaj se desi da se kod mene driveri "ne prime". Pitao sam na DH-u al vidi čuda nitko mi još nije odgvorio. Jedino kaj nisam probao je instalacija u Safe modu. |
Citiraj:
Moram ti priznat da mi ništa ne pada na pamet.... |
Razmišljam jel možda ima veze s mojim nLite windowsima, al onda opeti na x800gto2 i berenovoj x1300 su omege delale normalno.
Striček omega je ko i paske smao u WoW u i neznam kak dojti do njega. Nevjerujem da se radi o lošem dowloadu jer ipak sve je to jedno te isti fajl. pas mater.... |
To kaj ti fali je .INF file installer
Probaj ga naći tamo gdje si otpakirao drivere pa ga prikelji gdje treba. |
Citiraj:
|
al pazi na istim windowsima su mi omege 6.7 radile ko urica na x1300, kad sam ih pokušao staviti na x1950xt se nisu instalirali kak treba.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vjerojatno si ubio Ati hotkeypoller.
|
Citiraj:
|
Prokl dirveri prokleta grafa prokleti windowsi, malo sma mozgao i ja sam grafu prebacio iz donjeg u gornji slot ( da prebacio sam jumpere na LP Ultra D) i sad kretonidni komad softwarea sere skupa s kretenoidnim komadom hardwarea razpizđuje nadrkanog koriniska ergo mene te mi javlja divnu grešu : zero display service error. : Machineg :argue: : axeman : : bonker2
Ideje???? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:03. |