![]() |
spajanje na dvije Wlan mreže...
pozdrav. Ovako trenutačno sam spojen ma jednu gradsku mrežu. imam kantenu na vrhu kuće, na tavanu server putem kojeg idem na mrežu i od njega UTP do kompa u sobi. Međutim blizu mene se otvorila nova mreža, imam fino optičku vidljivost, ok signal. e sad ja bi stavio novu antenu, novu karticu u postoječi server, pa jel bi bilo moguče da budem istovremeno spojen na dvije mreže? Inače server je upogonjen win xp ( :( ), ali bude gore išao ili microtic ili neki ubuntu-dok skužim kak se konfigurura
|
www.extremewifi.info => na tu mrežu se buš spajal, pa tam se obrat.
|
a ko veli da se bum tam spajal??????
|
Pa koje mreže su još u gradu? Ovak aktivne.
|
pa digni si omnicu pa budeš pohvatao oko 40-tak privatnih mreža
|
Omnice izbjegavam, jer su zadnje smeche.
|
točno, ali samo velim, priključi ju pa budeš videl koliko buš mreža pohvatal
|
Neznam ak si videl, na bronxu, sa onim antenama, odnosno, evo slike:http://extremewifi.info/img/bronx/100_6544.jpg su ti dečki dosta toga polovili, oho ho toga ;).
A vi imate omnicu na Eurohercu, ak si u WGV-u, ak nisi ond te neznam, mislim neznam te ni ovak :) |
imamo omnicu, 2 gridice, i 2 slotice...zasad..i znam za taj nod, lovim ga skoro 100%
|
Citiraj:
Sto se XP -a tice, vjerujem da ce to i on moc samo nisam se bas sa xp -ima igrao oko toga. Ali "add route" i pici. Mislim da bi trebalo raditi bez problema... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |