![]() |
Wireless card kao access point
Da li postoji nekakav software koji bi mi omogučio da mi bežična na kompu radi kao AP : stoopid. Htio bi si složiti da mi se drugi komp (a povremeno i neki treci) spaja na mene kao da imam AP a ne da se mora spajati načinom CtoC (ad hoc), jer 11 Mbps je katafuckingstrofa : hitthewa . Mrežna je D-Link DWL-G520 ako neko i taj podatak treba.
|
Citiraj:
|
je g standard je ta kartica,a kako bi ti digao AP na svom kompu?U windozama?mogao bi sloziti neku staru kantu i gore neki linux koji ce sluzit kao Wilreless Ap i router i onda se svi kompovi spajaju na njega.
|
***Turn Your PC into a Wireless Access Point***
PCTel's Segue Soft Access Point Module (SAM) is a clever piece of software that turns any LAN-connected PC into a Wi-Fi wireless access point. Nešto kao to. |
Citiraj:
|
Ja imam skinute nove drivere i novi utility za svoju karticu, izgubio CD ( ne pitajte ), i samim time je kartica sposobna radit u AP- modu, 802.11g, kada je komp on i AP je on:), probaj skinut najnovije drivere i utility za svoju karticu, možda samim time imaš softwerski omogućen AP mod. Ja sam i u novom utilitiju dobio podršku za turbo i za 802.11a. :) a koštala me nekih 210kn.
|
Skinuo sam nove drivere i software ali nemam tu mogučnost. Inace mrežnu sam platio 340 kn tako da nije sve u novcima : nono :
Ako netko ima nekakav hint gdje bi se moglo potraziti za skinuti PCTel's Segue Soft Access Point Module (SAM) program (nekakvi download forumi ili ako se netko susreo s necim slicnim negdje neka narise) :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:29. |