![]() |
Usporedni test grafičkih kartica - srednja kategorija
Nabrzaka sam preletio kroz clanak i imam jedno pitanje. Zanima me jeste li mozda probali overclockat x1950Pro?
|
Nabrzaka samo, nije bilo puno vremena. S 575 došao sam do 615 - ide i dalje ali nisam stigao, dok mema s 690 bez problema ide na 750 a i dalje, no nije bilo previše vremena za igru s njom.
|
Danke na informacijama, cim uhvatim vremena i malo sjednem cu vidjeti dokle ide moje cudo. Nadam se da ce serijski hladan biti dovoljan.
Pohvale za clanak, srednji segment je vecini uvijek bio i najzanimljiviji. |
Malo sam proletio kroz clanak i cini mi se da je starcek iz Nvidie ipak pokazao zube x1950 Pro
|
A je, nije on za penziju :p
|
Citiraj:
|
Ja sam otprilike toliko postigao s att-om, sad je na 621/1525 i ne buni se. Temp u idle-u su oko 45C, a load je 57C. Asusova je i čini mi se dobar cooler. Naravno ovakve temp su nakon što sam postavio 100% fan nakon 65C i 50% nakon 50C, do toga je 20%
|
Citiraj:
to se i ja pitao di su testovi overclockinaga:confused: :confused: ,di vam se žurilo??? |
Pa nikad ne radimo testove OC-a u godišnjim testovima grafa. Za to služi pojedinačni članci o dotičnom modelu. To je kao novost a? :)
Ocao sam s CCC-om. |
za mene da,ajd mogli ste još jednom svaku klokati.
|
Jeah vrajt. Kartice su otišle ustupiteljima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:25. |