![]() |
Pukli XP-i !! $"#%#$&#
Dakle, toplo se nadam da ce ovaj bug postati masovna pojava koja ce dovesti do propasti sotonisticke M$ tvrtke.
Imam XP tzv. Corporate Edition koji je fino (ovo fino ne treba shvatiti doslovno) radio mjesecima, da bi mi u subotu u popodnevnim satima kod dizanja sistema taman kad se treba ucitati desktop javio: "A problem is preventing Windows from accurately checking the license for this computer. Error Code: 0x8007002." Moze se dici u Safe modu ali ja sam izgubio zivce i puknuo crack za neku beta verziju Windows.NET sto je rezultiralo totalnim crashom pa se i u Safe modu sam od sebe resetira prije desktopa. Maknuo sam WinMe koji sam koristio kao back-OS i stavio 2000. Moze mi netko reci da li je 5.00.2195 final build za W2000? To ce mi sad biti za ozbiljne stvari a za svakodnevnu zabavu, zabavljat cu se instaliranjem zadnjih beta bili to XP ili .NET :confused: BTW ne razumijem fanaticne stovatelje Linuxa. Npr. kad je instaliran defaultni KDE pod Mandrake 8.2 od pola gige RAM-a slobodno je samo 37%:( |
Re: Pukli XP-i !! $"#%#$&#
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:43. |