PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   COD2 S&D mape (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=56580)

Pomo 08.01.2007. 10:53

COD2 S&D mape

Naslov sve govori, trebm preporuke i linkove za download custom S&D mapa za call of duty 2. Mape su za manji lan (max nas je osam). I prije nego što mi itko posta link na http://callofduty.filefront.com/ da odmah objasnim. Od tamo sam skinuo 30-ak mapa i napravio si mappack od njih, ali kako nemam vremena svaku isprobat, na lanu se otkrivaju bug-ovi i mape koje su jednostavno neigrive jer se recimo allies spawn-aju na dva koraka od objektiva ili se plantana bomba na objektivu ne može defusat. Dakle ponavljam, linkovi i preporuke za manje S&D mape, bez bugova po mogućnosti. Hvala.

atha 08.01.2007. 15:37

Ako trazis sa SD samo:

Port
St.Lo
Tobruk
Anzio
Buhlert
Vosennack
Chelm

Ako se sjetim jos koje napisem, nisam vec dugo igrao custom mape ali sam na ovima uvijek uzivao igrati.

E.T. 08.01.2007. 17:10

St.Gatien
Bridge

Pomo 08.01.2007. 21:58

Hvala svima, ali evo nakon mnogo pretraživanja napokon sam našao što mi treba. Dakle ovdje ima 20 map packova isprobanih za S&D, pa kome treba...
BTW za download se potrebno registrirat.

Newbie Pro 09.01.2007. 13:07

St.Gatien : suicide

atha 09.01.2007. 13:46

Bridge, da...kako sam to mogao zaboraviti.

Eh Pomarancho, na kraju si skinuo map packove, a mi ti preporucili najbolje od svega. ;)

Pomo 09.01.2007. 17:04

Štos je bio u tome da nisam ni mogao naći map packove (osim jednog na gornjem linku), a kamoli nešto što je netko već testirao. Kako su ovi map packovi za S&D rađeni za klanski server i tamo su u rotaciji, vjerojatno su mape koliko toliko bez bugova. Moš mislit sreće kad na lanu, koji BTW i nije duži od nekih 6 sati, naletiš na mapu na kojoj nemoš defusat bombu. Ključ ovog posta je da nađem mape koje RADE i da su ujednačene i time zabavne za igrat. Skinuo sam npr. ovu mapu i neš ti veselja kad allies skuže da se spawnaju na dva koraka od objektiva. Švabama normalno treba 20-30 sec. da dođu tamo, pa ti vidi kako pobijedit.
Uostalom i mislio sam mape koje se preporuče skinut, provjerit i strpat u pack, jer COD2 ne podržava više od 6 custom .iwd fajlova, a ja bi ipak da se ima mapa za igrat. Uostalom ti map packovi i sadrže sve mape koje su ovdje preporučene.

atha 09.01.2007. 18:09

Ponesto je i istina, ali nemoj misliti da sve te mape nisam probao.
Dasschulmpfdorf, Bassano del grapa, Borisovka, Tilli - izbjegavaj, vidim da ih ima u tim packovima. Ili su neigrive, ili nisu balansirane ili su neoptimizirane ili pak ne mozes skociti kroz prozor kroz koji bi trebao.

Inace, sve koje smo ET i ja naveli, vrta se na CoD2YoU i zbilja su mape za pet, osim po igrivosti tako i po zabavi i balansiranosti same mape izmedju axisa i alliesa. CTF na nekima nije bas nesto, stovise los je, ali vidim da cete vi shpilati samo SD.
Ugodnu zabavu. ;)

nino 09.01.2007. 19:17

Da, jedini bug koji sam primjetio kod ovih mapa sto su Atha i ET naveli je na Bridge mapi kad se spawnas u mostu :D tijelo iznad, noge ispod mosta. inace zippov specijalitet...:D

Pomo 09.01.2007. 19:34

Ma stvarno hvala na prijedlozima, ali meni ipak treba veći broj mapa, da igru održim zanimljivom, jer je broj igrača ipak relativno malen. A navedene mape će dobiti prednost na idućem lanu, sigurno.
E, sad ako bi netko znao kako da omogućim amerima da igraju s britanskom, njemačkom ili ruskom repetirkom bez dedicated servera, jer mi se žali ekipa na preciznost američkih pušaka, bio bi jako zahvalan...

thuNdeR 09.01.2007. 21:04

trebaš ili složiti mod ili ga pokupit od nekud s nekog servera

Pomo 09.01.2007. 21:30

Našao allweapons mod, ali ne radi. Treba dedicated server, a s time mi se stvarno neda tlačit.

thuNdeR 10.01.2007. 11:35

pa stavite si all rifles mod, i imate svi na biranje puške (mossin, kar98k, lee einfield)

Pomo 10.01.2007. 12:54

Citiraj:

Autor thuNdeR (Post 614746)
pa stavite si all rifles mod, i imate svi na biranje puške (mossin, kar98k, lee einfield)

Thx, ovo radi besprijekorno.

trpi 10.01.2007. 13:06

port
tobruk
valey of kings (preeedobra mapa, i samo zbog nje mi žao što nisam više na cod2you, nema je nigdje...)
bridge

ove 4 definitivno moraš imat...
st gatien anzio i ostale su mi totalni shit: suicide

emperror 10.01.2007. 13:11

gob_rats :D ....samo DM i TDM

Hrconja 10.01.2007. 14:11

mp_dawnville mp_carentan mp_toujane
daleko najkvalitetnije mape
od moddanih bridge i eventualno port :burn:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:22.