![]() |
modem
jebem se sa modem, us robotics interni 3097, stalno mi ga instalira na com2 a nece raditi, imam isti takav modem na drugom kompicu koji radi na com3, kako prebaciti ovaj prvi sa com2 na com3, help hitno.jel vazno u kojem mi je pci slotu modem stoji prvom , drugom trecem???
pizdim polako jer je u stanu 40 stupnjeva i jebe me jebeni modem, molim pomoc |
Imao sam sličan problem sa starim ISA USR modemom, pogledaj jumpere na modemu, ako ih ima. Kod mene je hardverski bio stavljen na COM 2 i u non-PnP modu, pa sam morao sva tri jumpera skinuti. Nadam se da ti to pomaže.
Sretno! |
sada sam skuzio da mi nece instalirat modem, u control panelu ispred pci slod je zuti upitnik, i nece ga instalirati, pise nepoznati uredaj, stavim mu drvire od modema i nista, evo ovako pise
PCI Slot1 PCI bus 0, device8 function0 This devices is not configured correctly (code 1) help jel bi trebao sto u biosu nariktati |
Jesi siguran da imaš prave drivere za Windowse koje koristiš? Koje Windowse uopće imaš?
Probaj zamijeniti modeme pa vidi kako će se ponašati onaj s posla kod tebe. Iako brijem da je zez u neodgovarajućim driverima... |
Citiraj:
Ovako kako si napisao 90% sam siguran da su driveri u pitanju. |
problem rijesen, stvar je bila u modemu HGSPOT-a, hvala svima
|
Citiraj:
I drugi put.:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:27. |