PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   colin mcrae rally 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5637)

TDK 23.08.2003. 01:33

colin mcrae rally 3

ovak. nemam nikakve efekte na autu, blato,prasina itd. ostecenje imam al auto je uvijek cist....
probao sam stavit patch ali opet isto

TDK 23.08.2003. 23:31

evo rjesio sam problem...neki dan sam kupio ovog radeona a prije tog sam imao Gf4mx, valjda je ostalo nesto od detonatora pa sam onda reinstalirao windowse i sad sve radi

msvrtan 24.08.2003. 01:57

Citiraj:

Originally posted by TDK
evo rjesio sam problem...neki dan sam kupio ovog radeona a prije tog sam imao Gf4mx, valjda je ostalo nesto od detonatora pa sam onda reinstalirao windowse i sad sve radi
e sori stari moj ali ako drugi objasnjavaju 10 puta bolje od tebe problem nebih im mogao pomoci ni tim "znalaca"

...daj probaj drugi put napisati malo vise o problemu a ne da poslije shvatimo u cem ti je bio problem...

ozren 24.08.2003. 11:30

Ma bilo je jasno kaj je problem, i ocito je da glupi Colin uopce ne radi detekt kartice, pa ako je doslo do promjene, promjeni kaj treba... Opcenito sam cuo da je taj Colin 3 uzas.

darius 24.08.2003. 15:35

cekala se i cekala trojka a sad vec govore da ce izac cetvorka ..
ocito su nes grdo zeznuli ..

greg SE 24.08.2003. 20:16

Citiraj:

Originally posted by ozren
Ma bilo je jasno kaj je problem, i ocito je da glupi Colin uopce ne radi detekt kartice, pa ako je doslo do promjene, promjeni kaj treba... Opcenito sam cuo da je taj Colin 3 uzas.
ja sam vidio smao demo ali ako je i igra takva onda je zivi uzas....ima nekog napretka od dvojke ali neznam, meni je smece....istina meni je i dvojska bila smece a vecini je bila super ali sumljam da je nekome ovo odlicna igra

cyberphere 25.08.2003. 00:52

Citiraj:

Originally posted by darius
cekala se i cekala trojka a sad vec govore da ce izac cetvorka ..
ocito su nes grdo zeznuli ..

Normalno da su zeznuli. Igra je tek izašla a već su napravili patch i to od 11 MB. I sad moram skidati fakin patch jer mi Colin neće raditi :fuming: :fuming: :fuming:

darius 25.08.2003. 19:29

Citiraj:

Originally posted by cyberphere
Normalno da su zeznuli. Igra je tek izašla a već su napravili patch i to od 11 MB. I sad moram skidati fakin patch jer mi Colin neće raditi :fuming: :fuming: :fuming:
zake nece radit ? u cem je problem ?

cyberphere 26.08.2003. 00:43

Citiraj:

Originally posted by darius
zake nece radit ? u cem je problem ?
Ne znam zašto. Uglavnom kad uđem u Colina i odaberem Championship pokaže mi se bijeli ekran i stoji. Jedino što mogu je resetirati komp

Rivi 26.08.2003. 09:18

A i diže mi tlak kako se Prvenstvo može voziti jedino Fordom, a Pežoa dvistašest nigdje. Pas mater. Milijun sitnica je glupo. Sve zajedno, rađe vozim Dvojku.

TDK 26.08.2003. 17:37

bilo mi je cudno zato jer colin nisam uopce instalirao prije nego sam stavio Radeona...
dvojka je bolja al sam ju izigrao i dosadila mi vec tak da mora 3ojka ic...

Rivi 27.08.2003. 09:57

I ta je na mjestu.

BSA<AK-47> 08.09.2003. 02:09

jedno kaj valja jest to da auto moš fakat razbit i da auti ljepo izgledaju....ostalo.....uff...:mad: ....loše.....
i još je k tome na 3 cd-a....ccc

Rivi 09.09.2003. 13:11

A CD-i skupi...

greg SE 09.09.2003. 13:41

Citiraj:

Originally posted by Rivi-[Seti.hr]
A CD-i skupi...
nije problem u cijeni CDa vec sto moras cekat da se instaliraju 3 CDa da bi onda odmah isao na ininstall jer je igra glupa, jadan, ocajna itd itd itd

Rivi 10.09.2003. 10:21

Evo, jučer sam se malo uhvatio Collina3, nekih sat vremena, u nadi da ću vas danas uspjeti razuvjeriti kako je u biti dobar, samo ga treba malo više igrati, ali...
Igra je, kratko i jasno, teško sranje. Vraćam se na dvojku. Definitivno. E, tu sam bio pametan i nisam je ni skidao s harda.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:22.