![]() |
colin mcrae rally 3
ovak. nemam nikakve efekte na autu, blato,prasina itd. ostecenje imam al auto je uvijek cist....
probao sam stavit patch ali opet isto |
evo rjesio sam problem...neki dan sam kupio ovog radeona a prije tog sam imao Gf4mx, valjda je ostalo nesto od detonatora pa sam onda reinstalirao windowse i sad sve radi
|
Citiraj:
...daj probaj drugi put napisati malo vise o problemu a ne da poslije shvatimo u cem ti je bio problem... |
Ma bilo je jasno kaj je problem, i ocito je da glupi Colin uopce ne radi detekt kartice, pa ako je doslo do promjene, promjeni kaj treba... Opcenito sam cuo da je taj Colin 3 uzas.
|
cekala se i cekala trojka a sad vec govore da ce izac cetvorka ..
ocito su nes grdo zeznuli .. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A i diže mi tlak kako se Prvenstvo može voziti jedino Fordom, a Pežoa dvistašest nigdje. Pas mater. Milijun sitnica je glupo. Sve zajedno, rađe vozim Dvojku.
|
bilo mi je cudno zato jer colin nisam uopce instalirao prije nego sam stavio Radeona...
dvojka je bolja al sam ju izigrao i dosadila mi vec tak da mora 3ojka ic... |
I ta je na mjestu.
|
jedno kaj valja jest to da auto moš fakat razbit i da auti ljepo izgledaju....ostalo.....uff...:mad: ....loše.....
i još je k tome na 3 cd-a....ccc |
A CD-i skupi...
|
Citiraj:
|
Evo, jučer sam se malo uhvatio Collina3, nekih sat vremena, u nadi da ću vas danas uspjeti razuvjeriti kako je u biti dobar, samo ga treba malo više igrati, ali...
Igra je, kratko i jasno, teško sranje. Vraćam se na dvojku. Definitivno. E, tu sam bio pametan i nisam je ni skidao s harda. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:22. |