![]() |
Koji router??
Posto mi je smecivo od siemensa 555 crklo (mozda i bolje)...
Ne zelim vise gubit zivce i vrijeme kojeg nemam na zahebanciju sa t-ckomovim wanna-be-routerima... Zanima me wireless router (bilo bi dobro da ima ugraden i adsl modem, ali nije nuzno) koji ce dobro obavljati svoju funkciju....znaci kada postavim zastitu na wirelessu da ce radit i da ce ga drugi uredjaji prepoznavat, onda port forawrding itd...itd.. Ajmo preporuke (do koji 800kn)... |
Anybody??
|
Linksys wrt54gl
Ne pitaj za osobna iskustva jerbo ih nemam, fali love da bi ga kupio, ali ima hrpa custom firmwera za taj router tako da su mogućnosti neograničene. Ubodi u njega neki mrežni modem i bog te veseli. Uostalom pogledaj si Amd-ejčev topik. |
Nekako sam i bacio oko na njega...
Ne treba meni nista posebno, niti 100 firmwarea niti icega, samo zelim da rade dobro sve funkcije koje ima... |
Ako možeš nabavi si najobičniji ADSL Ethernet modem (C-010 cca 50 do 100 kn).
Bilo koji samo da nije USB. U njega upikni Linksysa WRT54GL (570 kn) i na konju si. To će ti biti najbolji temelj za kasniju nadogradnju. 4 LAN-a, a WLAN ne vjerujem da ćeš moći preopteretiti. U obzir ti dolazi umjesto Linksysa i Buffalo. |
Imam TP Link wireless router TL WR642G, koristim ga 4 mjeseca, nisam do sad primjetio nikakve nepravilnosti u radu ... Zadovoljan sam njime ...
Cijena mu je bila 300 kn onda, a sad .... neznam . U testiranju routera u australskom izdanju PC Magazinea je dobio ocjenu best buy ... Clanak ti je na stranici od TP Linka .... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:42. |