![]() |
gdr3 radi na 2000mhz!!!!!
|
Ja vidio. Navodno je gore Samsungova 1.4ns memorija, al meni ovo liči na ddr4
|
šta je dečki nema se komentara..hahahahahaha
|
Daj nam screenshot od att sa artifact testerom :cool: :D
|
ha ha aj evo
|
Privitak 6941
ovi je mislim najbolje bez greške dalje nisma išao.. |
koja je to uopće grafa?
|
to je sapphire 1900gt
|
Privitak 6942
ha ha..jedini problem je što nema grešaka..kako znam..igrao sam sad nfs carbon i grafika je luda...to što je žuto na kocki nemam pojma slab ati tool..hahahahah |
ma neznam baš da ima nekog poboljšanja previše je to opterečenja za memoriju da ne bi to otišlo u vječna lovišta:D...mislim pogledaj si test x1950xtx i x1900xtx i vidjet ćeš da tih skoro 500MHz brže memorije nema neke razlike možda 5-10% po meni neisplativo
|
ma neču tako stalno držat evo samo jedna čudna stvar za x1900gt
|
dajte dečki malo prokomentirajte..nije mi jasno kako može toliko iči memorija..
a ovo mpiše ne mamoriji: Samsung 637 K4J5532QG - BC14 NA 900 MHZ SAM IGRAO NFS CARBON BEZ IKAKVIH PROBLEMA.. |
smanji jedno 20mhz ispod od frekve kada ti daje zadnju gresku i vozi :)
|
Jel grafa imala veliki crveni orginal cooler na sebi?
|
pa vjerovatno je ddr4 a onda nije nista cudno jer ddr3 moze ici jako visoko pa eto :)
|
Da imala je u orginalu crveni kuler, kao x1950pro.
Nešto znaš o njoj? |
Codiac, pa ne znam da DDR4 se stavlja na običnu x1900gt i to sa R580
|
Citiraj:
|
Hmmm..kakav regulator..to mi je nepoznato..a znaš možda koja je revizija..
1 ili 2 i si uspio otključati PIPE SA 12 NA 16.. |
To je revizija 2.
|
a si ju otključao..
|
Ja sam imao x1900gt pa mi je mema išla na nekih cca 1850 koliko se sječam bez dizanja voltaže... gddr4 se koristi SAMO na x1950xtx karticama,niti jedna nema gddr4 a da nije x1950xtx.Revizija 2 se NIKAKO ne može otključati,jer punokrvni r580 čip nema takvu vrstu pcb-a da se bios može flashati...Još niti ima r580pro čip. U igrici teško da ćeš vidjeti artifekata...Mislim vidi se kad baš gledaš i paziš na to,ali sumnjam da si to radio dok si vozio nfs :D
Kad ti se pojavi žuto na atitoolu to je zato jer ti nije stabilno,a ne zato što je atitool slab :D.Odakle ti tak šta? Testiraj do zadnje stabilne granice,s tim da kocku vrtiš nekih 10-15min i nakon toga spustiš još nekih 5mhz za svaki slučaj |
Ma da slažem se u svemu samo ne želim držati tu megahercuru na memu koristim uvijek stock sve..samo je čudna grafa jer na 2000 mhz ide samo gddr4 što znači da bi ovdje bio gddr4??
a isto jedna zanimljiva stvar je što kaže da je jezgra R580XT2..??? |
Citiraj:
|
da..ide previše za ddr3..ali ako piše na čipu da je ddr3..šta bi to značilo da samsung nešto mulja...ha ha ..prc
|
Citiraj:
|
hmmm...da bar ...
|
Imaš nekoliko verzija grafičkih koji ide na 2000mhz s ddr3 čipom.Već sam vidio,ali mora biti povišeni napon.Moguće da je u tvom slučaju povišen,treba izmjeriti multimetrom.No i ne mora,vjerojatno si dobio super primjerak,a sad uživaj :D
|
ma da..al meni to sve nije zanimljivo bez dodatne 4 pipe..i gpu ne ide više od 580..tj.ide na 600 al nestabilno..prc
|
e da,to sam si i mislio.Taj r580xt2 je čip koji nije prošao testiranje za 575mhz takt,te ti je default ako se ne varam 525mhz,zar ne?Nemoj puno očekivati od njega...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:06. |