![]() |
it's now safe to turn off your computer..
Zanima me kako da se rijesim toga... to se pojavljuje nakon sto se win ugase. ja se ne sjecam da sam to igdje ukljucio pa me zanima dal znate gdje da se to iskljuci. bio sam u BIOSu i Control panelu, ali izgleda da nisam nasao...
inace, komp nije moj, instaliravam samo win za nekoga, a konfiguracija je http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=030.005.020 PS zasto se ne moze na tom kompu ici na Stand by(ne moze se na to kliknuti)? http://forum.links.hr/images/smiles/icon_confused.gif thx |
ajde ljudi, kaj nitko ne zna?
|
Citiraj:
pogedaj sto pise u device manageru pod prvom stavkom "Computer". ja sma taj problem imao na konfi koja inace podrzava ACPI ,ali nisam imao vremena popraviti kvar pa sam reinstalirao win. ali znam da sam prethodno imao problema sa sistemskim driverima koje sam iz nekog razloga morao ponovo instalirati, kad sam to napravio izgubio sam upravo tu ACPI mogucnost. |
Citiraj:
inace, na u Device manageru mi pokaze "MPS Uniprocessor PC" , a mislim da to niej dobro posto mi moj komp pokaze "ACPI Uniprocessor PC" izgleda da nista osim reinstalla ne pomaze... :mad: |
Citiraj:
ako se ne javi nitko tko je malo bolje upoznat sa rjesavanjem tog problema morat ces reinstal jer ja neznma kako otkloniti gresku. znam samo da je to vezano za greske sa hardvare abstraction layer-om. bio sam na nekom tragu ali sam izgubio zivce. mozda je falio fajl "hal.dll" ili je bio zamijenjen sa drukcijom verzijom koja nie mogla pravilno prepoznati sve hardverske mogucnosti racunala na koje je instaliran. ja sma pokusao srediti stvar sa upgrejdom windowsa u nadi da ce vratiti sve sistemske datoteke, mozda je pritom stavio upravo tu drugu verziju hal.dll fajla....ma kaos totalni, bolje ti reinstaliraj. :) |
Jel u BIOSu uključen ACPI?
|
ne vjerujem da je to do biosa, u pocetku je sve radilo, nakon instaliravanja drivera i programa se to pocelo dogadjati...
a nista instalirat cu nove win pa javim... |
|
Citiraj:
|
problem rijesen uz reinstalaciju windowsa
moze lock. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:45. |