![]() |
Ima tko da ima CD snimac? i da redovito koristi CDRW??
Snimac je NEC 7800A
Program je Nero 5.5.7.8 i instaliran INCD 3.24.3 Ako ubacim prazni CD RW pokrene mi se InCD i daje mogucnost da ga formatiram u UDF formatu- sto i zelim. Kliknem na next .... Nakon sto pocne foramtirati negdje nakon 4 min i 10-tak sec prekine formatiranje i pokaze poruku Error code: [005a-0005-0024-0000] Illegal Request error occurred Reboot your system or drive and try again. Insert new disc. I napravi eject. Naravno ovakav CD mi win98 ne prepoznaju nikako i sad nemam ideju sto da napravim? Pokusao sam i resetirati, reinstalirati driver, no nista nije pomoglo,ima tko ideju sto bi moglo biti.:mad: |
Znam da je frend prestao koristiti INCD jer nije radio kako treba.
|
Ima li koji drugi program?
Ako ima jos neki, kojeg mogu koristiti uz nera i incd da li ima kakav "link" odkud bih mogao skinuti ga.
|
nisam bas s tim na ti ali daj InCD je ono da RW koristis kao hard disk,ne????
odi na google i upisi nesto tipa "use CD-RW like hard disk with" i opali enter - trebo bi nesto naci brzo |
Sjetih se programa.
PocketCD (dolazi uz WinOnCD 3.5, 3.6 i 3.7) i DirectCD (dolazi uz ostale). Mislim da PocketCD možeš skinuti sa službenog sitea Roxio jer je stariji program, a stane na disketu. Meni je dosta dugo to radilo i onda mi više nije bilo potrebno. |
Citiraj:
|
Potrebno je, gledao ili ne.
Ako imaš nešto podataka za spremiti, redovito, naravno da treba. Jednom sam i igricu instalirao na to i radilo je. Stvarno je kao jako spori hard. |
Citiraj:
a ako hocu nesto sprziti nije mi problem otovriti neru |
Provjerio sam na novom CDRW disku.
Sve je proslo Ok, no za svaki slucaj odnio sam "problematicni CDRW" do frenda koji ima WinONCD i kod njega je pri formatiranju javio pogresku. Do CD-a je bilo mada na strani dolje nije bilo nikakvih vidljivih ogrebotina i sl.. :mad: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18. |