![]() |
problemi sa cdrw sony
ovako, frend mi ima problema sa cdrw, imao je instalirane winme, i sve je normalno radilo,
trebao ih je reinstalirati, u biosu napise da ima cdrw, ali u windowsima ne prepoznaje cdrw, moze pomoc??? P.S. Molim Vas bez ovakvih stoseva, stavi si winxxx... |
Koji SONY, oni stari kao ormar ili neki noviji, koja matična ploča, ... koji su IDE (ako je to IDE ne SCSI) još prisutni ...
|
ne bi znao..zar je vazno
|
Važno je koji Sony.
Prije tjedan dana sam kupio pržilicu Sony CRX220E1 . Deklariranu na 52x24x52. Radila je odvratno. InCD nikako. Odmah sam pronjuškao i naišao na site i tamo firmware 6S0F, te flashao umjesto postojećeg 6YS1. Pržilica se preporodila! :clap: |
rijeseno
evo rijesio sam problem, nije bio problem u przilici, nego u znanju, danas sam nasao vremena i otisao kod njega, instalirao je neki sjebani nero, koji mu je dao neki frend koji ima lg przilicu, pa pretpostavljam da nero ne radi (ta verzija nere) sa sony, to sam vec cuo, da neke verzije nere imaju neki kod koji su samo za przilicu koju dobis, instalirao nero i to je to,
hvala na pomoci pozdrav |
Upravo tako, nero koji se dobije uz recimo Yamaha CDRW radi samo sa Yamaha CDRWima ili bilo koji takav drugi, pa tako i oni uz LG. Uglavnom nije pitanje da ti sada moraš uninstall cijelog tog "greškom" instaliranog nere, već samo odeš pod Help - Enter new serial (ili tako nešto) i samo upišeš svoj pravovaljani i legalno nabavljeni ključ:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |