![]() |
Program za prženje mp3-ca i Audio CD-a
e pa naslov sve govori :D
koristim trenutno Nero i nisam uopće zadovoljan :argue: : baad : trebam baš nešto za ovo - i da ne zaboravim nešto za radit ajmo reć covere poput Nero-ovog Cover Designera...tnx. :beer: |
Easy CD-DA Extractor nije free ali ripa i przi , a za covere hmmm coverxp mali ima i free i pro verzija
|
|
Ja inace koristim Foobar u kombinaciji sa Nerom za audio cd-e ali to nije precesto...
Vidim da se dosta preporuca i koristi Eac - Exact Audio Copy (forum) pogotovo tamo gdje se zahtijeva kvaliteta |
tnx. svima...ovaj "Easy CD-DA Extractor" sam nabavil (:D) i sasvim zadovoljan...što se tiče prižione...sad sam trebam nekaj najt za radit covere...sistem: imam neki template i onda sam mijenjam naslov albuma, izvođač i pjesme...takav sistem ima i Nero al on mi stalno mijenja sam font i ostala s**** tak da nije od neke pomoći..ak ima ko neku preporuku nek pošalje na PM :D
:beer: |
Acoustica label maker i Sure thing cd labeler...radio sam samo jedan ili 2 covera tako da nemam sad ne znam kakvog iskustva sa tim...oba imaju template pa vidi koji ti bolje pase
|
Citiraj:
|
Ma dobar je i Nero, ali je u verziju 7 ubačen neki katastrofa MP3 -> CD audio konverter pa dobiješ isprekidane pjesme... Postoji i Lite verzija 7-ice, imam je dosta dugo, kod nje je vraćen konverter iz 6-ice te izbačene sve nepotrebne stvari koje nemaju veze sa samim snimanjem i koje većini neće trebati nego traže samo nešto čime će snimati medije.
|
evo sad instalirao Nero 7 Ultra Edition i radi sad kolko-tolko....al šestica mi je blokala stalno....
|
Citiraj:
|
Snimio i ja pa su svi prekidali u 3 pm... Da, nisam snimao brže od 16x...
|
Rješenje nije u Neru. Nego na HD-u otvori neki direktorij i ostavi na disku nekih 800MB slobodnog prostora.
Iz Winampa, u Output pluginima izabereš recimo (ima ih više) Nullsoft discwriter plugin (ako ga nemaš, skineš ga s njihove stranice) da ti ne svira pjesme, nego ih pretvori u Wav, a za odredišni direktorij izaberi onaj koji si otvorio maloprije. Oaobno, koristim ovaj plugin: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=96985 i zadovoljan sam kako radi. Možeš još i izabrat kako će ti stavit naslove pjesama, tako da kasnije s Nerom ni u tom segmentu nemaš problema. Inače, mp32Wav konverzija se izvršava začas, tako da to i nije neka akcija koja bi ti trebala usporavat rad. |
Rješenje je u Neru, a tom konverzijom mi se ne da za*ebavat... :)
|
jos jedan glas za Easy CD-DA Extractor, za mp3,audio.. nema bolji!
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42. |