![]() |
UPOMOĆ!! Ne mogu na net a mogu na MSN
Bok...evo nakon pola sata uspio sam nekako doc do foruma...molim vas da mi pomognete jer ne mogu vise ovako...
Imam router Gigaset 555 i onu malu antenicu Siemens USB 108...uglavnom vec tjedan dana ne mogu normalno na NET, nego moram cekat 5-10min pa mi onda tek pocne ucitavat stranicu...dok s druge strane MSN radi dobro...i kad se spojim na router sa 192.168.1.1 sve radi ok... probo sam drivere reinstalirat, ugasit-izgasit router, ponovno napravit vezu na routeru...ma sve i svasta...dajte ako mozete dodajte me na MSN pa mi pomognite, jer ne znam kako cu vise moc doc na forum...HVALA MSN- andrejbaga@hotmail.com |
ako mozes do rutera znaci da je s lokalnom mrezom sve ok. ili je neki problem s prijemom signala (visok ping) ili nesto drugo (nebi znao sto, nikad u zivotu nisam koristio ADSL). uglavnom resetiranje modema nece pomoci.
mozes probati otici na Local Area Network konekciju => status => druga kartica => repair. ali opet velim, ako normalno pristupas OS-u od routera, to nece rjesiti problem |
Probaj upisati T-Com DNS-ove u local area connection - properties - tcp/ip settings.
primary 195.29.150.3 alter 195.29.150.4 |
Evo upiso sam DNS-ove i sad sve radi ko beba : roller :...puno vam hvala
|
Nema na cemu, bitno je da radi. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |