![]() |
VCore MOD za alby KX18DS PRO
posto gamad u albatronu ne izdaje biose za tu plocu, a max vcore mi je 1.9v, mislio sam pribjeci lemilici i pokusat povisiti vcore max za barem pola volta:D
ima li kakav strani forum gdje bi mi to netko mogao objasniti ili da mi vi objasnite ako ima kakav univerzalni nacin, koji cip, di se nalazi i takve stvari?:D |
A sto ce ti veci vcore od 1.9V : stoopid I to je vec jako puno :D
|
Ako ovaj procesor kojeg imaš neće na 1.9V doći do nekog takta nebude ni na 12V...
|
ako bi napravio dobre slikice od ploče, i mjerio napone i otpore točno di ti kažem (slike stvarno moraju biti Velike), moglo bi se nešto napravit, ali kako su ti već i drugi forumaši rekli, što sa tim procom nisi uspio sa 1,9V, nećeš ni sa 19;)
(osim što ćeš ga spalit: suicide ) |
drzao sam ga na 1.9v pri 2.7ghz, ali mislim da bi idealno bio napon oko 2v na toj frekvi jer nije bio stabilan.. frend je sa mobilcem izvukao 2.9 pri 2.2v tako da mislim da ima sanse i za moga nesto od oc-a. mozda sutra kupim kakav multimetar ak nebude skup pa javim:D usput cu poslikat plocu:D
|
Na naponu od 2.2V možeš očekivati klinučku smrt u roku od 6mj bez obzira na hlađenje, čak i sa vodom...
Ali možda imaš sreće ko zna... |
Cemu forsirat tako velik napon? Da bi dobio 100Mhz vise? : stoopid Budi zadovoljan i sa 2.6ghz, to je odlican OC za socket A proc...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:40. |