![]() |
P5W DH / P5B Deluxe i NB + SB
Imali li smisla i potrebe za skidanjem hladnjaka s NB na tim pločama, i stavljanje npr. AS 5 ili Ceramique? Vidim da dosta ljudi to radi, jer se navodno NB jako grije. Što se događa s garancijom ukoliko se na taj način prtlja po ploči?
|
Zamijeni, ja mijenjam na 865PE chipsetima koji se ionako ne griju previše :D
Neće ti biti ništa sa garancijom, nećeš ju izgubiti, osim ako fizički uništiš ploču (izgrebeš vodove itd.) jer u takvim slučajevima ti se garancija poništava i ne vrijedi. Mijenjanje termale paste spada u normalnu upotrebu i održavanje uređaja. |
nb se na p5b zbilja jako grije, pogotovo pri OC-u kao kod mene, tak da sam stavio hr-05 ćim sam skupio novaca, jer je nb u idle-u bio stvarno vruć, a pogotovo u load-u, tako da svakako preporućam bolji hlanjak
što se tiće garancije, Swarm dude je sve rekao, samo treba ćuvat orginalne hladnjake kad se zamijene |
neki kažu da im se čipset ne grije toliko(P5B). Ustvari sve je stvar kakavo se zračno ima. Meni ne prelazi 40 sad. A na vodenom sam konačno:cool:
ali isto se zna zagrijat dosta tako da sam ja stavio ono malo sranje šta se dobije s pločom i stavi se na heatsink od mofseta. Vodeno rulzzzzzzzzzzzzzz : goood : |
Citiraj:
Zračno rulzzzzzz : goood : :p |
I moj se nb jako grije ne samo pri OC-anju nego i na defaultu...nemožeš prst držati ni sekunde...
|
Kao sto rece Lihto 2x120 na bocnoj stranici, i mozes jos kojeg pivkana ohladiti usput bez njih mozes kuhati kavu dok radis nesto malo pametnije na kompu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:29. |