![]() |
Problem sa slikom!
Eh, neznam jel softverski ili hardverski:/
dakle, ide prica ovako: Prije 2 dana, sve bilo super! Jucer, dodao sam Firewire PCI karticu, i odem u igru, i crn ekran, ali cuje se zvuk u pozadini! dakle, 2 dana prije, sve ok, dodjem sa posla stavim karticu, i idem se malo igrat... Nije kod svih: Problem: Swat 4, Company of heroes, PES 6... Nema problema: Quake 4, 18 WoS H. Imam 19'' LCD LG Wide Screen 940WT Sad, sta sam pokusa? -Reinstalira drivere 10x (91.30) -Reinstalira drivere od monitora -Izvadija Firewire PCI konektor -Reinstalira PES 6 (nije pomoglo, dakako :/) -odniaj graficku u prijatelja, PES 6 radi bez problema -iskljucija 1 dvd i 1 cd rom (radi napajanja) -nije clocirano nista -radilo je sve ok 2 tjedna -reinstalira drivere od AGP utora -prominija monitor (stavija normalni Samsung 17'') -pokusa sam stavit directx, ali vec ga imam -scenira sa Kaspersky 6.0, zadnji update, nista nije nasa -scenira sa AdAwerom, isto zadnji update, nista NISTA NIJE POMOGLO :(((((((( |
1. Napisi konfiguraciju+napajanje
2. Reinstaliraj Windowse |
a radi se o:
amd 64 3000+ asrock 939 nvidia 6800LE napajanje je 350W, neznam tocno koja marka, ali na preporuku prijatelja je uzeto, koji se bavi time, tako da je efektivno 350W a ne 300W racuna sam na jednoj stranici, i po hardveru, tribam ~310W LG 940WT Wide |
faboravija sam rec, reinstalira sam windoze, tako da je sad sve u redu... :(
na zalost, najgora opcija za mene,ali eto... |
mogu pitat nešto? Jel si imo možda upaljen XFire?? Meni on ponekad zna poblesavit i raditi slične probleme s igrama....
|
imam:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |