![]() |
Canon i boje...
Koja ludnica. Isprazne se boje i pošto su rezervne bile već dugo empti, napunim obje "ture". Jednu spremim za kasnije, a drugu (4 kazete) stavim u printer. Pune, jasno. Međutim, nakon par dana odem printat, a ono Canon kaže prazno. Istina, ja otvorim, a bojama ni traga. Popio ih Canon? Mater mu pijandursku. Inače, stijenke su prozirne, pa se sigurno nije desilo da sam stavio prazne. Ipak toliki tukac nisam. :)
Naravno, ubacim rezervnu turu i sve radi kako treba. A gdje nestade toliko litara boje? ;) Pa ima li iko ideju kako se to desilo? |
Ne mogu vjerovat da niko ne zna!
Ako mislite da se zajebavam, ne zajebavam se. Stavio sam pune kazete unutra i nakon pra dana, bez ispisanog i jednog lista, sve osim crne bile su totalno prazne. |
A neko čišćenje mlaznica koje pisač radi sam od sebe kada se upali:confused: si ramišljao o tome ?
|
a da nisi printao crnu kao mjesanu iz drugih boja...naime crna je kombinacija ostalih boja..i mozda su ti tako otisle...
|
Citiraj:
ili bolje pitanje - kako onda uspije potrositi crnu??? |
Citiraj:
znam da je bila i neka fora da se to sprijeci ali sam ja taj printer prodao prije 3 godine...tak da se ne sjecam |
Citiraj:
crna je bila puna unutra, color je bila skoro pa prazna ali on mi je sve printaor mjesajuci color.....a printao sam nekih 150 stranica dokumenata.....tek oko 50e stranice je poceo koristit crnu (valjda je potrosio color) |
Problem je u tome što NISAM isprintao ni jednu stranicu.
Usput, čišćenje koje printer radi sigurno ne može isprazniti toliko ml tinte. |
e moj rivi da ti nisu mali zeleni sa setija popili toner :)
|
Vidjeh po avataru tko si, inače bi bilo psovanja i tebi i zelenima. ;)
|
Ja brijem da mali zeleni ne postoje :p
-- Trenutno pegla: We got the WHOLE space in our hands:D |
Vidi se na avataru da voliš brijanje. Nigdje dlake... ;)
A jebiga, zato i tražimo male zelene. U biti nas samo zanima koliko im pripadnice ženskog spola imaju sisa. ;) |
e rivi, rivi... pa iskljuci printer iz kompa, istekaj ga jer mali zeleni piju toner :) http://seti.hr.hb-tim.hr/board/images//smilies/224.gif :)
|
Hvala na pametnim odgovorima, gluposti znam i sam pisat. Prečesto mi padaju na pamet.
|
I jel ima kaj u tom svemiru ili smo samo mi?
:D |
A neman pojma. Nismo još ništa našli. Možda je i bolje da ne nađemo, ako im ženski primjerci budu ravni ka' daske.
|
Citiraj:
|
Da ti rečem iskreno, nisam uopće razmišljao o tome. Ne znam zašto bi im mi davali imena. Pa valjda se nekako već zovu.
|
Zašto im ne bi dali ime. Pa mislim naša država se zove Hrvatska, pa nas već prvi susjedi zovu drugačije ... počevši od Njemaca, Austrijanaca, Talijana, Engleza, ... pa zašto nas onda netko daleko ne bi zvao drugačije kao i mi njega:confused:
|
Citiraj:
dakle za pretpostaviti je da cemo ako nadjemo neke izvanzemaljce nazvati ih drugacije nego oni zovu sebe, prevenstveno sto nece bviti moguce ostvariti kontakt dovoljno brzo, barem dok japanci neizmisle warp pogon |
A da ih prvo pitamo kako se zovu, pa da ih jednostavno tako nastavimo zvati?
Situacija: Dođe tako, ejlijen s familijom na godišnji u Split i normalno, sleti meni pred vrata. Ja njemu: "Je li, ono ka', brale, jebate, koji si ti?" A on meni: "Zeklu ubiks Siklem". Ja njemu: "Ma jebe mi se, samo makni tu pilu u neki drugi dvor. Aj, odjebi." I stvar riješena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |