![]() |
Poludjela pržlilica
Pržilica iz siga je do nedavno radila savršeno,al u zadnje vrijeme počela je zezat,ovak ima 2 problema koja prije nisu bila:
1.kad ubacim dvd,ona ga očita sve šljaka,al kad stisnem ona ga izbaci van i on se još vrti dok je vani i onda stane 2.kad neki dvd čita onak ko da zagrebe po njemu baš neki odvratan sound oba problema nisu prije bila,pa me zanima sljedeće:dal se da tu nešt popravit ili da šaljem na reklamaciju?Probao sam ju flashat i ista stvar....E sad što je najsmješnije čita norlmalno i piše normalno pa bi dobrodošao neki savjet u vezi toga |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hehe! Jesi u međuvremenu instalirao neke nove upravljačke programe ili neke za snimat medije? |
Citiraj:
|
a pa nista nemas kaj razmisljati ako ti to smeta i ako ti radi probleme onda ju odnesi na reklamaciju i nemoj nista prckati po njoj neka oni to pogledaju...
|
Citiraj:
sam kupil sam novu LG tak da više namam tih problema... :beer: |
Citiraj:
|
ja sam imao isti problem, ali sa audio cd playerom, kad je imao problema sa očitavanjem cd-a i kad bi ja pritisnuo eject, cd bi izletio van i još se vrtio na ladici.
problem je u tome da svi cd-dvd driveovi su napravljeni tako da prije izbacivanja zaustave medij. iz nekog razloga, to tebi ne radi. reklamiraj. |
Sad opet radi kak treba,ma tko će ga više znat...više me ništ ne čudi vezano za PC:D
|
Citiraj:
Gle ako ti radi normalno (ne oštećuje medije,snima i čita bez problema),u tom slučaju ne bi tribalo bit valjanog razoga za reklamaciju? |
To se zna ponekad dogodit i s profi CD-playerom, pretezno onda kad ima problema s citanjem diska a ti ga zelis izvadit van. Nebi se smjelo dogadat sa svim diskovima koje hitis unutra, ili su ti svi jako prljavi ili osteceni.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:31. |