![]() |
nforce 600 & RD600
Zna li tko kada dotični chipseti dolaze kod nas i kolike ce im otprilike biti cijene? Evo i par "sočnih" primjera :)
Pogle' hladjenje chipseta na ovoj: :cool: EVGA's 122-CK-NF68 motherboard review -> http://techreport.com/reviews/2006q4...i/index.x?pg=2 RD600 "CrossFire Xpress 3200 IE" -> http://www.tweaktown.com/articles/931/ |
nadam se sto prije to bolje, ja cekam da izadje DFI 680i da ju odma nabavim : nuts :
|
Doci ce uskoro, a za nf 680 sli ocekujte cijenu maticnih oko 2,5k kn...mozda i vise...
|
ma nemres mi rec da ijedna ploca moze kostat iznad 2k kuna, pa cak ni DFI : nono :
|
da dosta bi to bila visoka cijena,al opet nikad neznaš
|
U US-u je preporucena cijena 300$, ja ti kazem da ce kod nas to kostati 2600kn!!!! I to ne DFI, nego vecina ploca gradjena oko tog chipseta...
|
procjena je 250-300$ (by X-bit), uzmi eure i dobijes 2200kn max. makar ja ne vjerujem da ce ic iznad 2k kn...
|
kolko sam ja vidio prvi primjerci u Europi imali su cijenu od 350 € (asus striker extreme) :smoke:
nadam se da ce cijena biti manja, jer ovo je nerealno |
daj to je bolesno, nadam se da ce cijene bit normalne, pa nije to svemirski brod, vec normalna ploca... : hitthewa
|
Citiraj:
|
ma definitvno neces pogrijesit s nekom dobrom plocom tipa p5b deluxe...
|
...ili također sa Abit AW9D Max ;)
Te cijene će pasti nakon nekog vremena, vjerojatno isti slučaj sa C2D procesorima kada su došli na tržište, cijene ogromne i nakon nekog vremena su pale na prihvatljivu razinu. |
ovako RD600 izlazi 15.12., a 680i nece prije sijecnja (prema Daily Tech-u)
jedva cekam RD600, MSRP je 220$, zanima me kolko ce bit kod nas? : nono : |
Pa vec je bila 680i kod nas i to na hgspotovom cjeniku. Vise je nema ali evo link koliko je kostala, ja mislim da je cijena ok s obzirom kakve su bile najave.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:49. |