![]() |
PC Expert - Eat your heart out..
Evo, za sve korisnike Core Duo pila i svim clockerima..ovo je moj nov overclocking proc..
Da se pohvalim da je sastavljen kada je kupljen u NetComu u Rijeci.. ..zasjeo sam za stolicu, uzeo novu pilu (dobio sam ju na poklon), upalio ju..i htio baciti jedan clock..kad ono..grije se..rastavim sve..kad ono iznenađenje..proc je bio "Ko Nov" čak mu nisu ni skinuli naljepnicu od cijene kad su stavljali termalnu pastu.. :D http://img78.imageshack.us/img78/1638/hahauu0.th.jpg |
LOOOOL
|
ROFLMAO LOOOOL OMFG ROFL :D:D:D:D
ovo jos nisam vidio :D |
OMG, cijena:eek: ??? Daj mi reci jel to stajalo na polici kao pasteta kad su cijenu/kod naljepili direkt na proc? Nemogu vjerovat: suicide
EDIT: Pazi ako skines, GUBIS GARANCIJU:D |
LLOOOOOLLLL nemogu vjerovat, mislio sam si da su svasta sposobni al ovako nesto. loooolll
|
a u p.m.
stvarno bolesno... |
iss koje **dale
|
: lol2 : sorryte na izrazu, ali koji debili!!:rambo:
|
Ajmeeeeeee :rambo: :rambo: :rambo:
|
hhaha isusee hahah
|
Užas. Ne izbjegavam ih ja bezveze u širokom luku.
|
Citiraj:
|
rofl ! : goood :: goood : svaka cast
|
I koja je cijena bila? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bio sam u "netcomu" na praksi ,totalno neljubazni serviseri, od njih 6 tamo 1
samo valja.Komponente su im prije bile katastrofa cijene u nebesima,stvarno neznam sta si tamo iso proc kupovat. Kad se sjetim da su prodavali "JetRam" uredno svaka 10 mema na reklamaciju isla. |
Koja OC beštija, Wilamette 1.5 GHz, 400 MHz BUS i 256 kb L2 cache :p
C2D bježite! :D Ali ta cijena na procu je stvarno : lol2 : |
Citiraj:
|
ROFL koji debili :D
|
ajme LOL - ko zna sta bi tek stavili na c2d :D
|
trebalo bi napravit neku crnu listu takvih tvrtki da se zna dje je pametno a dje nije pametno kupovat jer ovo je zbilja ......
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:42. |