![]() |
Directx 9.0c problem
Nabavio sam si NFS Carbon i prije instalacije igre mi pokrene instalaciju najnovijeg directx-a da bi pri kraju izbacio grešku da neke komponente nisu prošle "windows logo testing" i obustavi sve!!! Zanima me da li se još nekome to desilo i kako riješiti taj problem (npr. na netu sam našao da se treba privremeno isključiti "windows logo testing", ali kako???)
moja konfa je: AMD Athlon 64 3000+ Venice, Epox 9NPA+, Sapphire X800XL, 2X256 Geil Ultra X 2-2-2-5, WD sata 120GB, Sharkoon 500W Silent Storm. Hvala! |
Da si nisi kojim slučajem igrao sa servisima pa isključio Cryptographic Services? Koji Service Pack imaš?
|
Nisam se igrao s time. Uključeno je i radi. Imam sp1a. SP2 mi neće do kraja instalirat, izbaci grešku i napravi restore.
|
Slipstreamaj XP i SP2 i onda reinstal vindoza. SP2 u sebi sadrži SP1a.
Na dvd-ima od PC Chipa ima programčić Autopatcher koji se instalira na SP1 i instalira sve zakrpe tako da ti SP2 onda nije potreban. |
"Slipstreamaj"-šta je to i kako da to napravim? Imam autopatcher i najnovije update-ove i ne treba mi sp2, no treba mi taj najnoviji directx 9.0c jer ga već imam instaliranog (no onaj malo stariji.)
Hvala! |
probaj u run... upisat dxdiag i pogle jel ima u kojim podrucjima errori
|
Nema nigdje grešaka.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:58. |