![]() |
Problem sa Internet Explorerom...
Ew da pojasnim problem....
Nedawno sam instaliro FireFox i prestao koristiti IE s kojim sam imo problema i živciro me... Swe je bilo okej dok nisam skonto da čim uđem u Windowse da mi u procesima bude IE i onda kad uđem u Mozillu i konektiram se na net onda mi se počnu otwarati neki glupi prozori(reklame neke i to) od IE....:fuming: Sad bi htio ako se ikako moze obrisati IE ili ga makniti iz procesa... Waljda me kontate....:confused: Probo sam ići u msconfig pa tamo na startup ali tamo nema niš od IE... Ima neko ideja kak to rješit? fala...: cheers2 |
instaliraj operu, a to što ti se otvaraju reklame meni smrdi na spyware
|
Dok ne nađeš i očistiš spyware možeš privremeno preimenovat IEXPLORE.EXE u IEXPLORE.EX i tako ga zeznit da se ne pokreće.
|
Citiraj:
No koji je program naj za spyware (a da je bespla.) Tu na netu trazim al swi traze cd-key ili te spike neke... |
Kako preimenovat (promjenit ime), lipo. Otvori Windows Explorer, nađi Program Files - Internet Explorer folder. Tu češ vidit file IEXPLORE.EXE, desni click - Rename i promjeni ime u IEXPLORE.EX.
Free alati za tamanjenje gamadi:Ad-Aware SE, Spyboot - Search & Destroy, Ewido Anti-Spyware 4.0, . . . |
ad aware i spybot
|
Citiraj:
Napisao si jedno v gore. |
Citiraj:
fala rješio problem (neznam ni sam kako) :cool: : cheers2 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:19. |