![]() |
Otkljucavanje Bartona 2.6 kako?
kao sto pise u naslovu htio bih ga klokat al je zakljucan pa me zanima ako netko zna kako se otkljuca.
|
Probaš u biosu staviti množitelj na 10x. Ako neće NE MOŽE se otključati. Stavi voltažu 1.75-1.8V i diži FSB.
|
nemogu mnozitelj micat on je na 11.5 . a di se dize voltaža? imam gigabyte 7N400S(-L) maticnu. I zanima me kak i na kolko da dignem ram kingmax 512 ddr400 i di .
|
Sve radiš u BIOS-u. Za dizanje voltaže procesora traži gdje se podešava "Vcore".
RAM dižeš dizanjem FSB-a. Koliko - to ti nitko ne može reći, jer je sve slučaj za sebe, kreneš dizati po malo, pa dokle ide. Pročitaj Kovin thread o OC-u, tamo sve piše. |
Nemreš ga otključat je rje to "novi" barton poslije 40 tjedna 03 su svi zaključani.
U čemu je fora prije se moglo sa spajanjem mosta ostključati ga, no od 40 tjedna 2003 godien, taj most više nije povezan s jezgrom, stoga je otkljuičavanje takvog bartona nemoguće. I da kad si već ušao u ovaj dio foruma, kaj nisi vidio temu sve o overclocku?? |
poznato mi je da barton 2600+ nije neki overclocker! nevjerujem da ces izvuci nesto puno iz njega
|
poznato mi je da barton 2600+ nije neki overclocker! nevjerujem da ces izvuci nesto puno iz njega
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |