![]() |
Hoće li bit dovoljno?
ovaj hladnjak http://img526.imageshack.us/img526/38/procaaazm7.th.jpg
za Athlona XP 1900+ kojeg planiram uzeti sutra? sada vrti durona 1200@1300+ kolko vidite iz slike se nemože razaznati koji je to model ni niš... znalci help? il da kupim novi za 60kn u feniksu : sweating al nekak je hladno za vozat se po kuler ? |
Usisaj ga i stavi novi tanki sloj paste. AKo ne prelazi u loadu 55C ostavi 60KN u đepu.
|
Citiraj:
tak da možda možeš reć oće držat ono čudo ? : cheers2 |
uuuuuffff 50 stupnjeva al komp je radio cijeli dan
hm...moram kupit novi ipak |
50C u loadu ako si stavio 1900+ nije puno.
Progy, MBM5 npr. |
Skini Everest ili MBM5 ili SpeedFan i uz to Prime95
Pokreni prime95 i prati temp. - ako za 15min ne prelazi 55 to bi bilo ok. Inače točno taj cooler sam jučer polirao, na neki P3 je išao - Glacialtech Igloo 47 ..nešto (nema ga na webu, probao tražit) ...mislim da bi mogao hladit 1900+, ako ga ispoliraš, sad za po zimi ...:D |
Bit će dobar, ja sam imao taj na 2200+ 42 stupnja u idle-u. Glacialtech Igloo 2411 mislim da se zove.
|
ma govorim za durona koji je lagano kloknut na 1.3 ghz jer dalje nejde
sa 1.2 na 1.3 al on se i inače jako grije? kaj onda ? mislim sam uzet iz feniksa neki za 60 kn http://www.feniks-kompjutori.hr/info.asp?id=0901103 on bi trebo fino ohladit jel? |
napravi kaj ja POP reko... inace ath.XP nece ni 60c load smetati... ;)
|
jel to aluminijski ili bakreni? ja imam izgledom isti sam bakreni i radi na tulcu... led ledeni
|
mislim aluminij a neznam 60 c j epuno najsigurnije je da maznem novi kuler pa sam miran :D a i mislim ga kloknut na 1.8 bu išlo to na 1.8? ghz
|
Tesko da ce ici, ali to ti nisu velike temp za taj proc. :)
Napravi kako su ti rekli, ustedi novce, ovaj sa linka mi ne djeluje nis posebno bolje. |
sto se clocka tice - moras probat, samo nemoj dizat voltazu, koliko god ti bilo hladno u sobi :p :D
|
hehe dovoljan je i to masivno
na loadu gigantskom nejde iznad 47 ja presretan :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:09. |