![]() |
Bluetooth adapter
Sorry ako je pitanje već bilo.
Molim vas da mi preporučite neki ok bluetooth adapter pošto sam dobio ipaq4150 pa bi se htio bežično spajat na komp i po mogućnosti i na taj način surfat (imam ADSL s ethernet modemom). Neki kažu da je BlueSoleil program ok, neki da nevalja pa sam u nedoumici oko ova dva: Bluetake BT009Si - koristi BlueSoleil AirLive Wireless - koristi Broadcomm chipset sa Widcomm Utility Nemam nikakva iskustva sa bežičnim spajanjima pa je svaka pomoć dobrodošla:clap: |
nemoj bluesoleil nikako
|
Još jedno pitanje ak nije bed.
Naime, dobio sam za rockas Microsoft (BX3-00002) Mouse koji je bežičan. Iako se ne razumijem u mrežne tehnologije mislim da se on s kompom spaja preko BT adaptera koji je došao s njim, jel tako? Tj. već mi na taj način i funkcionira, samo provjeravam jel to BT tehnologija E sad, da li ja mogu taj njegov adapter koristiti i za spajanje drugih uređaja na komp (SE K510i i ipaq4150) ili moram kupovati zaseban BT adapter? Hvala: goood : |
Meni se BlueSoleil stalno pali i to sam od sebe. Skinuo sam novu verziju, ali još nisam instalirao.
Mislim da bi ti postojeći BT trebao raditi s SE i iPaq-om. |
Citiraj:
bluesoleil je KATASTROFA. |
Evo moje mišljenje:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...bluetooth+epox |
Bilo koji bluetooth adapter sa WIDCOMM driverima i utilityjem ce odraditi posao za 10. Pazi da nije bluesoleil jer je smece.
Widcomm (za sada) MSI starkey 3X faster (u biti bilo koji MSI) Canyon CN-BTU2 EPOX BT-DG07A Airlive Wireless BT-202USB (ti kazes da je WIDCOMM a i jos neki javljaju) mozda prosirim listu ;).... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |