PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Max Pyane VELIKI problem... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5072)

soda 25.06.2003. 11:29

Max Pyane VELIKI problem...

Istalirao sam ponovo Max Pyane na komp da ga jos jednom odigram. Instaliram sve i pokrenem, igrica se starta, nađem se u izborniku i kada hocu da pokrenem igru jednostavno me izbaci u desktop. Tako je i za tutorial.

Prije nije tako bilo, ali sada imam drugu konfu...

Dali je netko imao ovakvih problema i kako ih je riješio?

Konfu vidite dolje, samo je promjenjena maticna, proc i mem.

Sada je trenutno

Athlon 1.2@1.33
Epox EP-8KHA (KT266)
256 MB DDR 2100

Imam instalirane catayist 3.4 drivere.

msvrtan 25.06.2003. 11:51

Re: Max Pyane VELIKI problem...

Citiraj:

Originally posted by soda
Istalirao sam ponovo Max Pyane na komp da ga jos jednom odigram. Instaliram sve i pokrenem, igrica se starta, nađem se u izborniku i kada hocu da pokrenem igru jednostavno me izbaci u desktop. Tako je i za tutorial.

Prije nije tako bilo, ali sada imam drugu konfu...

Dali je netko imao ovakvih problema i kako ih je riješio?

Konfu vidite dolje, samo je promjenjena maticna, proc i mem.

Sada je trenutno

Athlon 1.2@1.33
Epox EP-8KHA (KT266)
256 MB DDR 2100

Imam instalirane catayist 3.4 drivere.

da li ti procitas forume pa onda pitas ili sta?

JUCER JE OTVORENA TEMA S ISITIM PITANJEM...malo ulozi truda pa ako vidis da nema nista na forumima sto se tice tvog problema onda postavi novu temu

moderator daj obrisi ovu temu....

horza 25.06.2003. 11:57

Re: Max Pyane VELIKI problem...

evo upravo kao dobri samaritanac postam odgovor, kad ono msvrtan iste sekunde posta svoj!
hvala msvrtan, ali ono... ne treba napadat čovjeka... mogo si ga radije podrugljivo uputiti na:

Jedna rasprava na PC Ekspert forumu o ovoj temi koju nisi bio sposoban sam naći
I Još jedna vrlo slična rasprava koju si također bio lijen naći
I još jedna upravo takva rasprava koju svatko može naći ako pritisne gumbić "Traži" na zaglavlju foruma

soda 25.06.2003. 13:13

Re: Re: Max Pyane VELIKI problem...

Nemojte me zamarati glupostima....

Ako nisam vidio thread, nisam, pa sto?

horza 25.06.2003. 14:06

Re: Re: Re: Max Pyane VELIKI problem...

Citiraj:

ma ok je... meni ne smeta, ali ima ljudi kojima to ide na živce. nije novi problem, a nije baš niti nešto specifično, tak da si mogao prvo pretražti forum. neki ljudi ne vole da ih se zamara s već riješenim problemima. (osobno nisam jedan od njih... naviknut sam:) )

msvrtan 25.06.2003. 15:03

Re: Re: Re: Max Pyane VELIKI problem...

Citiraj:

nije problem sto ga nisi vidio nego sto ga nisi trazio...

a posto je onaj drugi thread bio naveden jucer MALO GA JE TESKO PRESKOCITI!!!!!!!

ako si ga uspio preskociti onda brzo u gethaldus po nove pepljarke...ili babi gatari nek ti procita da li ce ti se sreca promjeniti ili ostaje u ovako mizernom raspolozenju....

:)

ma gledaj problem je u tome sto ljudi uopce ne traye stare odgovore nego odmah piknu svoj problem...a meni je bar blesavo odgovarati na jucer odgovoreno pitanje...ono sto bi ti uciteljica u skoli rekla "Ivice zar si sjedio na usima jucer dok smo to ucili?"

horza 25.06.2003. 15:47

gdje je to jučer bilo ? ja nisam našao... nije da sam nešto puno tražio, ali.... BTW... bilo je nekih problemčića s forumom, tak da je možda zbog toga

gospar 25.06.2003. 16:32

gospodine msvrtan jako mi je drago sto ste tako savjesni i pazite da obavljam svoj posao sa velikom efikasnoscu. ja smatram da ovaj moj dio foruma treba odisati puno slobodnijom i prijateljskom komunikacijom, kad bismo svi bili "kolege" umjesto forumasi i ponasali se kao Horza atmosfera bi bila puno ugodnija

horza 25.06.2003. 16:39

hvala lijepo "kolega" gospar, ali ja uistinu nisam nikakav primjer toga. mislim da sam to dokazao u onoj ne-tako-davnoj aferi "divx trgovanja". još jednom sorry... moja greška

msvrtan 25.06.2003. 18:44

Citiraj:

Originally posted by gospar
gospodine msvrtan jako mi je drago sto ste tako savjesni i pazite da obavljam svoj posao sa velikom efikasnoscu. ja smatram da ovaj moj dio foruma treba odisati puno slobodnijom i prijateljskom komunikacijom, kad bismo svi bili "kolege" umjesto forumasi i ponasali se kao Horza atmosfera bi bila puno ugodnija
ma objasnio sam ti gore u cemu je fora...a vidim sve vise i vise se ljudima ne trazi nego idu linijom manjeg otpora...ja cu postaviti pitanje doci za tri dana i imati odgovor...i to me kosta 5 min surfanja...iliti 50lipa...umjesto sjesti se sat vremena pogledati za odgovor i ako odgovora nema pitati...

Al je dobar ovaj rezim,placa stize a ja samo lezim

to je neko rekao prije par dana...ponavlja se opet

horza 25.06.2003. 19:50

ma pusti majstore... nisu svi freakovi. tako bi i trebalo biti na forumima.... nije to chat. (makar ga mnogi koristimo kao da jest)
ali trebao je potražiti. to je poruka svima s "starim" pitanjima.

greg SE 26.06.2003. 00:56

Citiraj:

Originally posted by Horza
ma pusti majstore... nisu svi freakovi. tako bi i trebalo biti na forumima.... nije to chat. (makar ga mnogi koristimo kao da jest)
ali trebao je potražiti. to je poruka svima s "starim" pitanjima.

kako znati da imas staro pitanje.......netreba napadati ljude (iako sam i ja gubio zivce kad je tek izasao GTA i kad su svi odjenom u 100 threadova na svakom forumu pitali o problemu s loadanje i slovima na XP.....uzas)

msvrtan 26.06.2003. 01:01

Citiraj:

Originally posted by greg SE
kako znati da imas staro pitanje.......netreba napadati ljude (iako sam i ja gubio zivce kad je tek izasao GTA i kad su svi odjenom u 100 threadova na svakom forumu pitali o problemu s loadanje i slovima na XP.....uzas)
NETREBA NAPADATI LJUDE

i to iz gregovih usta...kaj je s tobom danas...nasao curu,zaljubio se? neko ti kupio auto? naprosto lijepi ljetni dan? koji je s tobom danas

:) :) :)

pa inace odes gore i stisnes na forumu gumb trazi i napises max payne unutra...mislim meni bi to pomoglo za pretrazivanje starih postova

gospar 26.06.2003. 10:50

Citiraj:

netreba napadati ljude
:confused: netko se zaljubio :D reci nam tko je :p

( jeli ona prijateljica lezba ) ?

greg SE 26.06.2003. 18:12

Citiraj:

Originally posted by gospar
:confused: netko se zaljubio :D reci nam tko je :p

( jeli ona prijateljica lezba ) ?

da sigurno...i to bas jucer kad sam cijeli dan kod sestre stemao zidove na kuci od jutra do mraka, vremena za zaljubljivanje kolko hoces.....
a prijateljica lezba se udala, jos jedna od onih koje prikrivaju takve stvari :D
inace, mislio sam da netreba napadati ljude ako pitaju nesto sto je vec bilo ukoliko je thread odavno zaboravljen....pogotovo ako su novi....druga stvar je sto je ovdje gresku napravio soda koji bas i nije nov.....imate pravo, popljujmo ga do kraja :D

tor 26.06.2003. 19:06

Citiraj:

da sigurno...i to bas jucer kad sam cijeli dan kod sestre stemao zidove na kuci od jutra do mraka, vremena za zaljubljivanje kolko hoces.....
a prijateljica lezba se udala, jos jedna od onih koje prikrivaju takve stvari :D
inace, mislio sam da netreba napadati ljude ako pitaju nesto sto je vec bilo ukoliko je thread odavno zaboravljen....pogotovo ako su novi....druga stvar je sto je ovdje gresku napravio soda koji bas i nije nov.....imate pravo, popljujmo ga do kraja :D

Hrać, pljuv, srk:D
E to je stari grgeč...:clap:

soda 27.06.2003. 12:00

Citiraj:

Ustanem ujtro u 8 (probudi me buka glupih klinaca ispod prozora), sav pospan dogegam se do kompa da vidim jel radi od sinoć, posto sam se zajebavo sa njim celi prosli dan do 4 ujutro (disk je zajebavo, dobio bed sektore, probao formatirat nece, fdisk, jedva, format nece, fdisk ponovo, format, jedva, scandisk...)onda mi se IDE kabel sjebao, nakon toga.....

I to nakon sto sam nabavio novi proc, maticnu i memoriju, nestrpljiv da vidim kako to sve radi...

Probam max payne ne radi...

I nakon sve te zajebancije da idem trzit nesto po forumu.... e zajebitie lakse je postavit novi thred.... :D

Black Dragon 27.06.2003. 16:32

Copy Paste sa Problema

Dok sam čekao tramvaj na Kvatriću sam se sjetio što ljude muči u MaxPaynu pod XPom. Skroz sam zaboravio, osim što vam treba Patch na 1.05, kao što je trebao meni, trebate skinuti sa neta i instalirati Indeo 5.11 codec, nekih 2Mb i još si skinite, već kad skidate, i BinkVideoCodec (ako ga nemate neće raditi RedFaction i još nekih igri). Uglavnom stvar je u patentnim pravima, indeo je nekad bio vlasništvo intela pa je sada ovaj izvan intela pa M$ više nema pravo ovog ugrađivati u Widowse, zato je radio pod XP ali ne radi pod XP SP1 jer od SP1 ga nema u M$. Sada mora raditi, nema više izlijetanja na desktop. Dok se ja sjetim, ... davno sam zadnji put igrao Maxia :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06.