![]() |
Program za spajanje audia i videa
Kad se konvertira iz DVD formata sa DVD2AVI program napravi dva filea. Jedan za audio, jedan za video?
Kako ih spojiti? Kojim programom ubaciti subtitle (DivX)? Ako mozete, molim odgovore slati na velimir.vlahovic@zg.hinet.hr Odgovor nije za mene. Thanks |
Re: Program za spajanje audia i videa
Citiraj:
za audio skoci na bilo koji divx site i pogledaj pod tools, ima ih sigurno 100 komada |
|
Kako ljudi znaju gdje ce doci pricati o ovakvim stvarima :D
|
Citiraj:
mislim, znam tipa koji je na dvd prebacio snimke s pecanja... :D |
aha a subtitleovi mu trebaju jer mu je draga Rumunjka :D
|
Citiraj:
bas nemas maste :D |
Citiraj:
BTW gospar, pretvaranje DVDova u AVI nije protuzakonito pod dva uvjeta: 1. Taj DVD je nekomercijalna kucna kreacija ili komercijalni DVD u tvojem vlasnistvu. 2. Ako si pod broj jedan izabrao 2. onda je legalno ako to ne dilas, dijelis i sl. okolo. |
ajmo to postaviti ovako i onda dosta s ovakvim raspravama za sva vremena.....
kopiranje DVDa koji je pod copyrightom je nelgalno u nekim vecini slucajeva ili uopce nije zagonski regulirano u drugima..... softwarei za kopiranje DVDova, obradu dobivenog i slicno nisu nelegalni.ovdje se bez obrzira na cvrsta pravila moze raspravljati o softwareu jer on nemoze sluziti samo za nelegalne svrhe.... na tu logiku je kazaa dobila sud - software sluzi za razmjenu datoteka, nitko nije rekao glazbenih ili komercijalnih vec samo opcenito datoteka....tako i nepostoji software za kopiranje legalnih i za kopiranje nelegalnih DVDa.....postoji jedan oblik a kako ce ga tko koristiti i sta ce s njim raditi je njegova osobna stvar |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:53. |