![]() |
Umrežavanje više računala preko Interneta
Ovako, opisat cu svoj problem.
Radi se o 4 racunala koja se nalaze na 4 razlicite lokacije na kojima radi 3 ljudi (jedno racunalo je kao kucno). Sva racunala su povezana na Internet sa DSLom. Sada, situacija je taka da bi trebao ih ''umreziti'' na nacin da sa bilo kojeg od ta 3 racunala svaka osoba moze pristupiti bilo kojem drugom racunalu. Kako to najjednostavnije napraviti? Vidio sam kod prijatelja da on koristi program ''Log me in'' za pristup svojem racunalu u firmi. Da li bi i ja tako nesto mogao napraviti? Na sta trebam paziti kod toga? Takodjer bi trebao imati kao neke accounte tako da svako kad se ulogira na neki drugi komp nemoze brisati recimo podatke ili pristupati nekima. Pa ako neko moze i zeli mi pomoci bio bi zahvalan. |
Citiraj:
|
ne, frend se spajao VPN klijentom koji se zove Log Me In. takvo nešto je najjednostavniji način. nisam nikada radio s Log Me In, ali sam i ga vidio. ako si ti krwnik koji mislim da jesi, onda čak i može biti da smo ga vidjeli na istome mjestu :)
ekipa ovdje se povezuje s Hamachi VPN klijentom s kojim sam imao iskustva i okej je. slobodno potraži na forumu o tome... a ako si krwnik koji mislim da jesi, onda smrdiš jer me nisi nazvao i pitao :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |