![]() |
Epox-8RDA3I???
jel ima netko iskustva sa tom plocom?
koliko je dobra, stabilna? kakve su joj overclock mogucnosti? http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=238 |
Iako ce vjjerojatno bit svakakvih iskustava kao sa bilo kojim drugim plocama, ja o toj ploci samo najbolje :)
|
OK ploča, solidne OC mogučnosti, ne budeš pogriješio.
|
Citiraj:
zaboravio napomenut da se dvoumim izmedju te ploce i 8rda+ koja je bolja prije svega za OC? inace razlika u cjeni je nekih 50kn ako netko ima jednu od tih ploca za prodat neka javi |
Uzmi 8RDA+ zbog MCP-T-a...
|
Citiraj:
a koliko je uopce prednost MCP-T-a? ne vjerujem bas da moze bit nesto previse izrazena |
Bolji zvuk, a osim toga, imaš i firewire te je 8RDA+ više klokerska ploča nego 8RDA3I.
|
ali ta ploca dodje oko 900kn ako se nevaram sto je previse za maticnu sa agp slotom,kupi si asrock dual vsta 939 i prodjes 50% jeftinije,za ostatak novca kupis memu ili bolju grafu
|
Nešto si pobrkao... :D
|
"the Epox 8RDA+ supports any 200/266/333 MHz based Athlon processor" A di je podrska za 400??. Dakle ako se mene pita idi na Epox 8RDA3I. To da je model 8RDA3+ u pitanju onda druga stvar.
Epox 8RDA+ -> nforce2 SPP Epox 8RDA3I -> nforce2 ultra 400 |
Citiraj:
..da moje isprike,covjek trazi socket a plocu,zbunio me naziv :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
da to sam skuzio, trenutno mi to nije problem, ali mislio sam samo stavit PCI sata kontroler na nju kad mi zatreba |
eto odlucio sam se za 8RDA+, dakle ako netko ima tu plocu za prodat nek javi
btw sta mislite kolika je realna cijena za nju? |
Citiraj:
|
Citiraj:
ako kupuješ used ploču, pripazi na verziju (sve rda-ice mlađe od 3-3,5 godine bi trebale biti novije verzije) |
imam ja....stara 2 i po godine!!;-)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:22. |