![]() |
TIBIA
Jel igra iko online igru tibia... meni se to svida pa me zanima ima li jos ljudi koji to igraju. : goood :
|
ja sam je skoro zaigrao :). trazio sam neki mmorpg, napravio account, ali odabrao drugu igru na kraju...
|
ja igram tibiu vec 8 mjeseci i dobro mi ide...
|
13 mb klijent moze idem probati :D
|
jesi probo igrat tibiju , ako nesta ne budes kuzio samo javi jer ja to vec sve znam! :)
|
grafa je ono uber koma :D prestrasna :D
neznam vidjet cu jos malo kak ide uglavnom da je bar neka normalnija grafa ovo me pece za oci :) |
je grafika je losa, ali ipak besplatna je... koji si svijet odabro?
|
igram kal online i uber dobra je igra samo trazi vremena ubitacno puno ...
uglavnom isto je besplatna tako da baci oko grafa je na razini guild warsa :) |
guild war je bestplatan? ja sam cito i pc playu da je prvih 15 dana besplatno a ovo ostalno da ce placa?
|
@Vedro91, jesi ti mozda Vedrinho iz Berilije? Ja sam Konami the third i Shatul.... ..
|
citaj sa razumijevanjem GRAFIKA je ko u guild warsima a kal je besplatan :) guild war je isto free samo ima expanizije :)
|
BOK SHATUL, NORMALNO DA SAM JA VEDRINHO, zasto ti vise ne igras, ja sam lvl 32(bio sam ali su me ubili) sada sam trenutno 31 , ajde javi oces igrat tibiju... plz nastavi
|
Nastavit cu al sa Konamijem.... ..
|
kada ces nastavit?? javi da znam! :)
|
Jel to ona što ljudi postanu psihopati od nje? :D
Uglavnom, gledao sam neku reportažu o toj igrici i neki je jadnik platio 5000 eura za neki jadni dvorac u toj igrici, i onda je još platio namještaj i pred kamerama govori kako mu se sviđa kako si je uredio dvorac. Jadno. :( |
e to ne znam jel platio 5000 eura za dvorac, ali ja takav ovisnik nisam i nit cu biti!! ja nisam dao ni lipe za tibiju, jer si ne zelim kupovat premium
|
Ma govorim općenito, čovjek se začudi kakvih ovisnika-jadnika ima... :rolleyes:
|
ja takav nisam nit cu biti!!
|
Citiraj:
|
ma u WoW-u su jos gore stvari, ali nije ni ovo s tibijom dati 5000 eura za dvorac... isuse!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:23. |