![]() |
wlan problem- molim pomoć
ovako.......
15-20 m od mene je udaljen wlan router za max adsl.......ja kupio wlan usb adapter od microneta.... s onog mjesta s kojeg zelim hvata router ne mogu a kad dođem bliže sve je ok.....treba mi mala pomoć što učinit s tim !!kkao bi se mogao drugačije spojit a da ne vučem kabel?ili možda preporuka za bolju mrežnu???:confused: |
Citiraj:
2. - mogao si dati pametniji naslov i navesti koji više podataka.. 3. - imaš sreće da nema moderatora ..za sada... Po ovome mogu reći samo da ti onda taj usb ne valja jer ne hvata signal... |
Dobro ti je outsider rekao.
Nisi pročitao osnovna pravila PCE foruma! A što se tiče pomoći, slabo ti hvata ta kartica kaj si ju kupio. Preporuka Canyon WF-511 mislim da se zove (130-140kn). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ta pci kartica vec ima konektor za vanjsku antenu. To je PCI kartica a ne USB. |
Citiraj:
čak i oni stariji su super bili... |
@compstunt007
naslov editiran, ubuduće malo obratiti pažnju na to. Također pročitati pravila foruma i dobrodošao na forum. |
Citiraj:
: lol2 : |
btw gdje bi mogao vidjet karakteristike te kartice?da li ima jos koja samo drugog proizvođača?
|
Ta ti je među boljima, a najjeftinija je što postoji. Links u Rijeci ti ju ima mislim.
Ima sve kaj ti treba osim WPA enkripcije koju ne podržava. |
Citiraj:
WPA je jedini protokol koji se danas isplati koristiti. WEP se lako probija. |
ne zelim otvarati novi thread.......da li je moguce kupit kakvu vanjsku antenu za wlan usb adapter od microneta sp907gk??
|
evo danas kupio mreznu koju ste preporucili i moram rec da sam prezadovoljan......jos samo moram malo jacu antenu nabavit i sve ce biti super!!!!hvala na prijedlogu!: evil : : evil :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:33. |